Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Itho Daalderop Duo elektrische boiler wandmontage koper 80 liter 1000-2750 Watt

artikelnr: 0790027leveranciersnr:  07.14.38.049

De Smartboiler behoort tot de nieuwste generatie elektrische boilers van Itho Daalderop. Deze boiler beschikt over de nieuwste technologie waarmee de boiler zelflerend wordt. Dit zelflerende vermogen zorgt ervoor dat de Smartboiler leert op basis van het verbruikspatroon van de gebruiker...

Lees meer
Bruto prijs: €1.714,00per stuk
Kenmerken
MerkItho Daalderop
Leverancierscode07.14.38.049
EAN-Code8713418000686
Breedte497 mm
Hoogte840 mm
Diepte497 mm
Nom. vermogen2.75 kW
Met kraan/mengkraanNee
Tankvolume80 l
Energie-efficiëntieklasseC
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Smartboiler behoort tot de nieuwste generatie elektrische boilers van Itho Daalderop. Deze boiler beschikt over de nieuwste technologie waarmee de boiler zelflerend wordt. Dit zelflerende vermogen zorgt ervoor dat de Smartboiler leert op basis van het verbruikspatroon van de gebruiker en het opwarmen daarop aanpast. Hiermee kan de Smartboiler 10% extra energie besparen in vergelijking met een normale elektrische boiler. Bovendien blijft het gewenste comfortniveau behouden.

10% energiebesparing
Een normale elektrische boiler warmt het water op zodra de temperatuur iets onder de ingestelde temperatuur zakt. Dit gebeurt tijdens of na een tapping. Vaak duurt het enige tijd voordat het warme water wordt gebruikt. Gedurende deze periode gaat de warmte verloren en zal de elektrische boiler weer gaan verwarmen. De warmte die hierbij verloren gaat wordt het 'stilstandsverlies’ genoemd. De energiebesparing kan hierdoor oplopen tot 10% ten opzichte van een normale elektrische boiler en beschikt de Smartboiler over het hoogst haalbare energielabel in zijn klasse.

Comfortbehoud door boostfunctie
Uiteraard is het belangrijk om comfort te garanderen en altijd te kunnen voorzien in onverwachte behoeftes aan warm water. Daarom is de Smartboiler voorzien van een boostfunctie. Deze bevindt zich op het display aan de voorzijde van het toestel. Met deze functie kan op elk moment extra warm water worden aangevraagd, zo blijft het warmwatercomfort gegarandeerd.

E-boiler Duo
Bij een variabel watergebruik is de Duo de beste keuze. Voor de opwarming van de boiler maak je gebruik van het voordelige nachtstroomtarief en overdag kun je -snel en eenvoudig- naar behoefte bijverwarmen.

Productvoordelen

  • Duurzaam en onderhoudsarm door koperen voorraadvat
  • Smartregeling voor 10% energiebesparing
  • Boostfunctie voor extra warm water
  • LCD-display met achtergrondverlichting; nauwkeurige temperatuurregeling en eenvoudig te bedienen instellingen
  • Geschikt voor vervangen van elke elektrische boiler of in nieuwbouw bij ‘all-electric’ concepten
Anderen kochten ook
artikelnr: 341057leveranciersnr: 100101
artikelnr: 6050005leveranciersnr: