Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

A.O. Smith Theta module 40 kW T10 voor BFC Cyclone

artikelnr: 0830407leveranciersnr:  TM 40 10

De A.O. Smith Theta Dual Service is een unieke manier om de HR- toestellen BFC Cyclone voor zowel verwarming als warm water toe te passen. Gecombineerd met een zonneboiler kan de energie van de zon toegepast worden om zowel de verwarmingsbehoefte als de warmwatervraag te vervullen. Vanuit...

Lees meer
Bruto prijs: €1.755,50per stuk
Kenmerken
MerkA.O. Smith
LeverancierscodeTM 40 10
EAN-Code8717449255091
ToebehorenJa
OnderdeelNee
Toebehoren/onderdelen gasgeiserOverig
Toebehoren/onderdelen warmtapwaterbereiderOverig
Uitgebreide info

De A.O. Smith Theta Dual Service is een unieke manier om de HR- toestellen BFC Cyclone voor zowel verwarming als warm water toe te passen. Gecombineerd met een zonneboiler kan de energie van de zon toegepast worden om zowel de verwarmingsbehoefte als de warmwatervraag te vervullen. Vanuit één toestel en één besturing kan de gehele installatie bestuurd worden.

De Dual Service module bestaat uit een platenwarmtewisselaar, een primaire tapwaterpomp, een driewegmengklep en een temperatuursensor met klem en regeling, aangevuld met aansluitmaterialen. Door een intelligente besturing kan optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare warmwatervoorraad ten behoeve van de cv-vraag vanuit één systeem, zonder op comfort in te leveren.