Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Zehnder ComfoValve Luna E afvoerventiel 125 mm, tot 75m3/h

artikelnr: 1211144leveranciersnr:  705613128

Het luchtafvoerventiel ComfoValve Luna E van Zehnder is geschikt voor installatie in plafond en wand. Door de geïntegreerde rubberen afdichting kan het ventiel eenvoudig en luchtdicht worden gemonteerd. Met de 75 getrapte instelposities kan de luchthoeveelheid eenvoudig en uitermate...

Lees meer
Bruto prijs: €35,10per stuk
Kenmerken
MerkZehnder
Leverancierscode705613128
EAN-Code7613367206058
KleurWit
VormRond
RAL-nummer9003
Inbouwdiepte70 mm
Capaciteit75 m³/h
MateriaalKunststof
Met filterNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Het luchtafvoerventiel ComfoValve Luna E van Zehnder is geschikt voor installatie in plafond en wand. Door de geïntegreerde rubberen afdichting kan het ventiel eenvoudig en luchtdicht worden gemonteerd. Met de 75 getrapte instelposities kan de luchthoeveelheid eenvoudig en uitermate precies worden ingesteld. Met behulp van de 25 getallen op de schaal aan de binnenconus en de 3 instelniveaus kan de ventielpositie worden afgelezen, gedocumenteerd en eenvoudig worden gekopieerd.

Het luchtafvoerventiel ComfoValve Luna E van Zehnder is ontwikkeld als perfecte aanvulling op het ComfoValve Luna S toevoerventiel. Zo kan de lucht met gelijk design worden toegevoerd en afgevoerd, en kunnen de ventielen discreet en harmonieus geïntegreerd worden in de woonkamer.

De instellingen van het ventiel kunnen met de speciaal daarvoor ontwikkelde vergrendeling worden vastgezet, zodat deze niet ongewild kunnen worden gewijzigd. De zorgvuldig geselecteerde materialen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een hoge mate van klanttevredenheid doordat het uv- en krasbestendig is, kleurvast en eenvoudig te reinigen.

De hoogte van het luchtafvoerventiel ComfoValve Luna E blijft ondanks verschillende instellingen onveranderd. Hierdoor kan het ventiel harmonieus worden geïntegreerd. Door de zeer geringe stromingsgeluiden voldoet het ventiel aan de hoge eisen voor geluid. De Zehnder ComfoValve Luna E is stil met een discreet design, en biedt een optimaal wooncomfort.

Belangrijkste kenmerken van de ComfoValve Luna E:

  • Luchthoeveelheden tot 75 m3h
  • Slank en discreet design
  • Perfect combineerbaar met de toevoerventiel Zehnder ComfoValve Luna S
  • Snelle montage dankzij de 75 posities, zeer eenvoudig te kopiëren
  • Vergrendeling van de ingestelde luchthoeveelheid voorkomt onbedoelde wijziging
  • Hoge kwaliteit materialen, uv- en krasbestendig, kleurvast en eenvoudig te reinigen
Anderen kochten ook
artikelnr: 1210964leveranciersnr: 705613126
artikelnr: 1210964leveranciersnr: 705613126