Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Advanced CondenCide verdamperreiniger jerrycan van 5 liter concentraat goed voor werkzaam 35 liter, goedgekeurd door het CTGB!

artikelnr: 90570061leveranciersnr:  S010166NL

Alkalisch reinigings- en desinfectiemiddel voor verdampers. Bacteriën, schimmels en andere microben die op de spiralen van airconditioners groeien, produceren nare geuren, allergische reacties en kunnen ook ziekten verspreiden. CondenCide is een krachtige spiraalreiniger die niet alleen...

Lees meer
Bruto prijs: €103,25per stuk
Kenmerken
MerkAdvanced
LeverancierscodeS010166NL
EAN-Code5060292050812
Product soortReiniger
SerieCondenCide
ToepassingVerdamper
Uitgebreide info

Alkalisch reinigings- en desinfectiemiddel voor verdampers. Bacteriën, schimmels en andere microben die op de spiralen van airconditioners groeien, produceren nare geuren, allergische reacties en kunnen ook ziekten verspreiden. CondenCide is een krachtige spiraalreiniger die niet alleen het ergste verdampervuil en -verontreinigingen zal verwijderen, maar ook een krachtig desinfectiemiddel bevat om vrijwel alle bacteriën binnen zestig seconden te doden. Het is de perfecte spiraalreiniger voor binnenunits: het bevat een krachtige formule voor grondig reinigen en desinfecteren, en de geconcentreerde formule geeft je waar voor jouw geld. CondenCide reinigt en desinfecteert de aluminium spiralen en condensaatbakken in airconditioningsystemen grondig.