Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Daikin Altherma Hybride R warmtepomp lucht/water binnenunit hydrobox 5 kW verwarmen (excl. ketel)

artikelnr: 7870006leveranciersnr:  EHYHBH05AV32

Deze Daikin Intergas Hybride warmtepomp combineert lucht-naar-water-warmtepomptechnologie met cv-technologie. Het wandgemonteerde binnendeel is een lucht/water-warmtepomp voor verwarming. Op basis van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne verwarmingsvraag schakelt de Daikin...

Lees meer
Bruto prijs: €829,00per stuk
Kenmerken
MerkDaikin
LeverancierscodeEHYHBH05AV32
EAN-Code4548848314454
UitvoeringBinnenunit
Breedte binnenunit450 mm
Hoogte binnenunit902 mm
Diepte binnenunit164 mm
Gewicht binnenunit30 kg
Uitgebreide info

Deze Daikin Intergas Hybride warmtepomp combineert lucht-naar-water-warmtepomptechnologie met cv-technologie. Het wandgemonteerde binnendeel is een lucht/water-warmtepomp voor verwarming. Op basis van de buitentemperatuur, de energieprijzen en de interne verwarmingsvraag schakelt de Daikin Intergas Hybride warmtepomp (i.c.m. de bestaande cv-ketel) altijd in de meest voordelige bedrijfsmodus.

  • Lage investeringskosten: bestaande radiatoren (tot 80°C) en leidingen hoeven niet te worden vervangen
  • Biedt voldoende verwarming, ook in gerenoveerde woningen, want kan alle warmtebehoeften tot 32kW aan
  • Eenvoudig en snel te installeren dankzij de compacte afmetingen en de snelle aansluitingen

Let op: deze binnenunit wordt geleverd zonder cv-ketel.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.550,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01381.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.