Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ClimateBooster Convector Pro Wall convectorventilator 1x 50 cm

artikelnr: 6700034leveranciersnr:  CPW SET 1

De Convector-Pro is speciaal ontworpen om meer warmte uit een convector te halen. Door het verhogen van de luchtstroom zorgt het ervoor dat de convector 30% tot 50% beter gaat presteren, hierdoor zijn koude ruimtes verleden tijd. De Convector-Pro wordt geplaatst bovenop een convector en...

Lees meer
Bruto prijs: €182,77per stuk
Kenmerken
MerkClimateBooster
LeverancierscodeCPW SET 1
EAN-Code8720726114332
Product soortConvectorventilator
SerieConvector Pro Wall
Lengte500 mm
Uitgebreide info

De Convector-Pro is speciaal ontworpen om meer warmte uit een convector te halen. Door het verhogen van de luchtstroom zorgt het ervoor dat de convector 30% tot 50% beter gaat presteren, hierdoor zijn koude ruimtes verleden tijd. De Convector-Pro wordt geplaatst bovenop een convector en is door de modulaire opbouw, ondanks eventuele tussenschotten, overal toepasbaar.

Alle ClimateBooster producten bezitten een intelligente regeling die ervoor zorgt dat de ventilatoren moduleren met de temperatuur van de radiator of convector. Hierdoor wordt er niet meer dan nodig geblazen en geluid & energieverbruik geminimaliseerd!

Convector-Pro Wall
Geschikt voor Staande en wandconvectoren
Boostfactor bij 75ºC 30%
Boostfactor bij 55ºC 50%
Koelfunctie Ja, standaard geintegreerd
Voedingspanning 230 Volt
Snoeraansluiting Links
Stand-by verbruik 0,3 (W)
Max. geluidproductie 24 (dB)
Bevestigingsmethode n.v.t.
Standaard snoerlengte 1,5 meter
Standaard kleur RAL9005
Profielbreedte 10 cm
Profielhoogte 6 cm
Profiellengte 50cm