Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Danfoss ECmat 150T elektrische vloerverwarmingsset 0,5x2 m (1m²) 150 W incl. witte Touch thermostaat

artikelnr: 4940400leveranciersnr:  088L5555

De Danfoss ECmat elektrische vloerverwarmingset is een uiterst hoogwaardige, 360° volledig afgeschermde zelfklevende alles-in-één mat met FEP geïsoleerde geleiders en een rode PVDF buitenmantel (niet UV-stabiel). Het ronde profiel, de lage hoogte (slechts 3,5 mm) en...

Lees meer
Bruto prijs: €393,00per stuk
Kenmerken
MerkDanfoss
Leverancierscode088L5555
EAN-Code5703466242605
Breedte500 mm
ToepassingVloer-directe verwarming
Vermogen150 W/m²
Dikte3.5 mm
ZelfklevendJa
Geschikt voor vochtige ruimtenJa
Oppervlakte1 m²
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Danfoss ECmat elektrische vloerverwarmingset is een uiterst hoogwaardige, 360° volledig afgeschermde zelfklevende alles-in-één mat met FEP geïsoleerde geleiders en een rode PVDF buitenmantel (niet UV-stabiel). Het ronde profiel, de lage hoogte (slechts 3,5 mm) en de robuuste constructie zorgen voor een snelle, eenvoudige en veilige installatie, perfect voor het renoveren van bestaande vloeren.

De dunne zelfklevende mat wordt geleverd met een Touch thermostaat, een vloertemperatuursensor met bijbehorende mantelbuis en alle montagebenodigdheden.

Inclusief Touch thermostaat
De bijgeleverde witte Touch klokthermostaat past in een standaard elektra inbouwdoos. Hierop worden de netspanning, verwarmingskabel en vloertemperatuursensor aangesloten. Het bedienen en programmeren van de klokthermostaat is, door het touchscreen scherm, erg eenvoudig. Het display geeft duidelijk weer op welke tijden de verwarming wordt ingeschakeld.