Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Delabie Securitherm thermostatische wastafelmengkraan met lange hendel chroom

artikelnr: 28600072leveranciersnr:  H96001BEL
De wastafelmengkraan is voorzien van anti-verbrandingsveiligheid. Dit houdt in dat als warm of koud wegvalt de thermostaat automatisch sluit. De temperatuur is regelbaar van koud tot 40°C. De kraan wordt geleverd met PEX flexibele slangen 3/8", filters en terugslagkleppen. De kraan is geschikt...
Lees meer
Bruto prijs: €414,00per stuk
Kenmerken
MerkDelabie
LeverancierscodeH96001BEL
EAN-Code3456330161657
MontagewijzeBlad/kraangat
UitvoeringMechanisch
OppervlaktebeschermingVerchroomd
Met transformatorNee
Gangreserve-accuNee
TemperatuurbegrenzingJa
Aansluiting aanvoerSlang (wartel)
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
De wastafelmengkraan is voorzien van anti-verbrandingsveiligheid. Dit houdt in dat als warm of koud wegvalt de thermostaat automatisch sluit. De temperatuur is regelbaar van koud tot 40°C. De kraan wordt geleverd met PEX flexibele slangen 3/8", filters en terugslagkleppen. De kraan is geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken en voor mensen met een beperkte mobiliteit. 10 jaar garantie.