Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Easy Drain Compact Clean rvs douchegoot 70 cm met Zero rooster en dryphon sifon

artikelnr: 32408512leveranciersnr:  EDCOM30ZDRY-700
Met de nieuwe serie Compact Clean 30 douchegoot met dryphon sifon haal je de schoonste en laagste douchegoot in je badkamer. Met een traditionele sifon met waterslot kan er vuil en haar ophopen maar met de Dryphon stroomt het vuil gelijk door de afvoer in. De dryphon sifon heeft een hoge afvoercapaciteit...
Lees meer
Bruto prijs: €337,10per stuk
Kenmerken
MerkEasy Drain
LeverancierscodeEDCOM30ZDRY-700
EAN-Code8719638869683
Product soortDouchegoot
SerieCompact Clean 30
MateriaalRVS
KleurRVS geborsteld
Lengte700 mm
Hoogte65 mm
Breedte64 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info
Met de nieuwe serie Compact Clean 30 douchegoot met dryphon sifon haal je de schoonste en laagste douchegoot in je badkamer. Met een traditionele sifon met waterslot kan er vuil en haar ophopen maar met de Dryphon stroomt het vuil gelijk door de afvoer in. De dryphon sifon heeft een hoge afvoercapaciteit tot wel 60 liter per minuut waardoor vuil en haren zich niet kunnen hechten. Na het wegspoelen van het water sluit de siliconenklep van de sifon en is er geen open verbinding met het riool. De doucheruimte blijft stankvrij zelfs als de douche een tijd niet wordt gebruikt. Door de lage inbouwdiepte van 65 mm is de goot uitermate geschikt voor renovatieprojecten. De douchegoot wordt ook geleverd met het gebruikelijke waterslot zodat je zelf kan kiezen hoe je de douchegoot wilt gebruiken.