Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Inventum Ecolution Combi 50 ventilatiewarmtepomp 50 liter

artikelnr: 1100010leveranciersnr:  62010050

De Ecolution ventilatiewarmtepompen Combi 50 zijn een doorbraak in energiebesparing. De Ecolution levert de basislast, de naverwarmer (bv. de hr-ketel) het piekvermogen. Als bronwarmte gebruikt de Ecolution de warme ventilatielucht uit de woning. 1,5 kW is voldoende om een woning te verwarmen.

De...

Lees meer
Bruto prijs: €4.354,74per stuk
Kenmerken
MerkInventum
Leverancierscode62010050
EAN-Code8716453006699
Product soortWarmtepomp
SerieEcolution
TypeCombi
ModelBinnenunit
Hoogte1087 mm
Breedte610 mm
Diepte471 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Ecolution ventilatiewarmtepompen Combi 50 zijn een doorbraak in energiebesparing. De Ecolution levert de basislast, de naverwarmer (bv. de hr-ketel) het piekvermogen. Als bronwarmte gebruikt de Ecolution de warme ventilatielucht uit de woning. 1,5 kW is voldoende om een woning te verwarmen.

De Ecolution Combi 50 komt in plaats van de mechanische ventilatiebox en vormt samen met de hr-ketel een hybride installatie. Er kunnen door de Ecolution meerdere functies worden uitgevoerd. De Combi 50 ventileert mechanisch, levert warmte voor de cv en draagt bij
aan het opwekken van warm tapwater. Deze unieke producten zijn toepasbaar in de bestaande bouw en nieuwbouw.

Principe
Veel woningen zijn uitgevoerd met natuurlijke luchttoevoer via roosters in ramen of gevels. Via de ronde afzuigventielen in keuken, toilet en badkamer wordt vervuilde en vochtige lucht afgezogen door een MV-box (mechanische ventilatiebox). Deze MV-box voert vervuilde maar tevens warme lucht de woning uit. Dit heet ventilatietype C. Dat deze MV-box vervuilde en vochtige lucht afvoert is logisch, maar dat daarmee warmte verloren gaat is zonde. De Ecolution wint deze warmte terug d.m.v. de warmtepomp en waardeert deze op tot maximaal 50 °C, om het vervolgens weer af te staan aan het verwarmingssysteem of aan het warme water. Woningen worden 24 uur per dag geventileerd, dus kan er warmte teruggewonnen en efficiënt hergebruikt worden. Bovendien draagt juist ventileren ook bij aan een gezond binnenmilieu.

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.475,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01709.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.