Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Masterwatt ROBUUST SMART ECO elektrische convector 450x660 mm 1500Watt

artikelnr: 6600853leveranciersnr:  430751500

De Masterwatt ROBUUST SMART ECO is een elektrische convector en is gelijk aan de ROBUUST. Ook de ROBUUST SMART ECO realiseert zijn warmte-lucht-uitstroom via de bovenzijde van de voorplaat. De vorm van het warmterooster zorgt voor een rustige verdeling van de warme lucht. Het verschil met...

Lees meer
Bruto prijs: €210,00per stuk
Kenmerken
MerkMasterwatt
Leverancierscode430751500
EAN-Code5901812596178
Beschermingsklasse volgens IEC 61140II
KleurWit
Breedte660 mm
ModelStandaard
Hoogte450 mm
Diepte100 mm
Gewicht4.4 kg
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Masterwatt ROBUUST SMART ECO is een elektrische convector en is gelijk aan de ROBUUST. Ook de ROBUUST SMART ECO realiseert zijn warmte-lucht-uitstroom via de bovenzijde van de voorplaat. De vorm van het warmterooster zorgt voor een rustige verdeling van de warme lucht. Het verschil met de ROBUUST zit in de uitgebreide regeling, hiermee voldoet de ROBUUST SMART ECO aan de ErP* regelgeving.

Het display en de bediening zijn aan de bovenzijde van de convector gesitueerd. De convector is voorzien van een klokthermostaat waarbij uit vijf verschillende vaste dagprogramma’s kan worden gekozen (digitaal te bedienen) en wordt elektronisch gestuurd. De ROBUUST SMART ECO is met beschermingsklasse IP24 geschikt voor vochtige ruimten. De ROBUUST SMART ECO wordt geleverd exclusief voetsteunen.

Concentiewarmte
De warmte die de ROBUUST serie levert is uitsluitend luchtverwarming (convectie). Convectoren zijn uitermate geschikt om kleine ruimte met normale hoogte te verwarmen. De warmte van de ROBUUST kan met hogere en lagere temperaturen door de convector worden gerealiseerd.

Kenmerken

  • beschermingsklasse IP24
  • 1,5 meter snoer inclusief aangegoten randaardestekker
  • open-raam-detectievorstvrij stand
  • kleur RAL 9003
  • 5 jaar garantie op de convector, 2 jaar garantie op de elektrische componenten

*ErP staat voor Energy related Products en is de energierichtlijn van de Europese Unie. Het is in het leven geroepen om energiebesparing te bevorderen.