Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nibe AMS 10-16 Split buitenunit lucht/water warmtepomp

artikelnr: 0850701leveranciersnr:  064035

De NIBE AMS 10 is een modulerende, inverter-gestuurde SPLIT lucht/water warmtepomp. Het assortiment omvat vier uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6,8 tot 16 kW. In combinatie met een uitgebreid assortiment bijpassende binnenunits en regelingen kan met een NIBE AMS 10 lucht/water...

Lees meer
Bruto prijs: €5.516,00per stuk
Kenmerken
MerkNibe
Leverancierscode064035
EAN-Code7331421328071
Breedte970 mm
ModelBuitenunit
Hoogte1310 mm
Diepte370 mm
Gewicht105 kg
Type regelingWeersafhankelijke regeling
Max. toegestane splitleidinglengte30 m
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De NIBE AMS 10 is een modulerende, inverter-gestuurde SPLIT lucht/water warmtepomp. Het assortiment omvat vier uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6,8 tot 16 kW. In combinatie met een uitgebreid assortiment bijpassende binnenunits en regelingen kan met een NIBE AMS 10 lucht/water warmtepomp dan ook een passend warmtepompsysteem voor iedere situatie worden samengesteld. De warmtepomp is met een passend vermogen geschikt voor een all-electric installatie, maar je kunt hem met een (bestaande) cv-ketel ook uitstekend combineren in een hybride installatie.

Vanwege de koudemiddelzijdige koppeling met een bijbehorende binnenunit is voor het installeren van een NIBE SPLIT lucht/water warmtepomp een F-gassencertificaat vereist. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden voor bijvoorbeeld communicatie via internet beschik je met de NIBE AMS10 over een geavanceerde warmtepomp die een optimaal binnenklimaat waarborgt en tegelijkertijd rekening houdt met het milieu.

Kenmerken

  • Modulerende NIBE SPLIT lucht/water warmtepompen
  • Compact uitgevoerde buitenunit
  • Uitgebreid assortiment bijbehorende (complete) binnenunits beschikbaar
  • Toepasbaar in All-Electric en All-Electric Ready hybride warmtepompinstallaties.
  • Voor woningen en utiliteit

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.750,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01481.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.

Anderen kochten ook
artikelnr: 0850092leveranciersnr: 088003
artikelnr: 0859039leveranciersnr: 067769