Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Retwist koolmonoxidemelder CO-Switch incl. montageplaat

artikelnr: A8499450leveranciersnr:  ACTIE

Bekijk hier onze selectiekaart voor Appendages

De Retwist CO-switch is de enige plug-and-play koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Tegelijkertijd...

Lees meer
Bruto prijs: €146,91per stuk
Kenmerken
MerkRetwist
LeverancierscodeACTIE
Product soortCO Melder
Elektra aansluiting230V
Uitgebreide info

Bekijk hier onze selectiekaart voor Appendages

De Retwist CO-switch is de enige plug-and-play koolmonoxidemelder die bij detectie van koolmonoxide direct de cv-ketel uitschakelt. Tegelijkertijd waarschuwt het alarmsysteem iedereen in huis door middel van licht- en geluidsignalen.

De melder is eenvoudig te plaatsen in de stookruimte en wordt gevoed vanuit het stopcontact; een batterij is dus niet nodig, zo loop je nooit het risico dat de batterijen leeg zijn of niet op tijd vervangen worden.

De CO-switch is een 100% Nederlands product, is energiezuinig en heeft een levensduur van 10 jaar. Daarnaast is de Retwist melder aan te sluiten op alle merken (gasgestookte) cv-ketels, en pelletkachels.

Specificaties: Retwist CO-melder

  • Gemaakt in Nederland
  • Schakelt bij detectie van koolmonoxide direct de CV-ketel uit
  • Plug and Play
  • Voorzien van speciale 230v schakelstekker waar ook de stekker van de cv-ketel in gestoken kan worden
  • Dit product is zeer effectief en te installeren in een handomdraai