Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Sanibroyeur Sanicompact Comfort Eco+ wandcloset met softclose closetzitting en geïntegreerde fecaliënvermaler, wit

artikelnr: 23143949leveranciersnr:  C72LVNL

De Sanicompact Comfort Eco+ is een modern design wandcloset met ingebouwd vermaal- en pompsysteem. Door het tijdloze design past dit moderne toilet perfect bij elk soort badkamer. Het systeem is in hoogte verstelbaar en wordt geleverd met soft-close zitting en een zuinig, ecologisch dual-flush...

Lees meer
Bruto prijs: €1.730,00per stuk
Kenmerken
MerkSanibroyeur
LeverancierscodeC72LVNL
EAN-Code3308815072722
Product soortWandcloset
SerieSanicompact
TypeComfort Eco+
ModelMet fecaliënpomp
MateriaalKeramiek
KleurWit
Hoogte430 - 550 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Sanicompact Comfort Eco+ is een modern design wandcloset met ingebouwd vermaal- en pompsysteem. Door het tijdloze design past dit moderne toilet perfect bij elk soort badkamer. Het systeem is in hoogte verstelbaar en wordt geleverd met soft-close zitting en een zuinig, ecologisch dual-flush systeem. Per spoelbeurt verbruikt dit slechts 1,8/ 3 liter water.

Geluidsarme werking (slechts 51 dB(A)) dankzij innovatieve silence-technologie. 

Extra aansluiting van een wastafel mogelijk, afvoercapaciteit van 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal. Kleine afvoerdiameter: 32 mm.

terugslagklep inbegrepen. In hoogte verstelbaar frame (niet zelfdragend)

De Sanicompact Comfort Eco+ is een modern wandcloset met een in hoogte verstelbaar frame. Met z'n tijdloze design past dit toilet in elk soort badkamer. Het wordt geleverd met soft-close zitting en een zuinig, ecologisch dual-flush systeem. Per spoelbeurt verbruikt dit slechts 1,8/ 3 liter water.

  • Met zuinig en ecologisch dual-flush systeem
  • Silence-technologie: slechts 51 dB(A)
  • In hoogte verstelbaar frame
  • kleine afvoerdiameter: 32 mm
  • met aansluiting voor wastafel

Let op: Deze past niet op het oude frame van art.nr. 23143962. Dus bij vervanging ook het frame vervangen wat bijgeleverd wordt.

Anderen kochten ook
artikelnr: leveranciersnr: 
artikelnr: 24652208leveranciersnr: 20404001