Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 510i drukverschilmeter voor drukverschil, luchtsnelheid en luchtvolume

artikelnr: 8493112leveranciersnr:  0560 1510

Let op! Standaard zit er geen kalibratie certificaat op naam bij deze meter. Neem hiervoor vóór aankoop contact op met onze Verkoop Binnendienst.


De testo 510i, de handzame drukverschilmeter i.c.m....

Lees meer
Bruto prijs: €126,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0560 1510
EAN-Code4029547014284
Product soortDrukverschilmeter
Serie510i
KleurZwart / oranje
Lengte148 mm
Hoogte23 mm
Breedte36 mm
Uitgebreide info

Let op! Standaard zit er geen kalibratie certificaat op naam bij deze meter. Neem hiervoor vóór aankoop contact op met onze Verkoop Binnendienst.


De testo 510i, de handzame drukverschilmeter i.c.m. de smartphone of tablet is uitermate geschikt voor drukmetingen aan gasinstallaties en Cv-installaties (statische druk, drukverschil, drukval meting, etc.). Hiernaast kan de testo 510i ook gebruikt worden voor metingen van luchtsnelheid en luchthoeveelheid.

- Meting van drukverschil, luchtsnelheid en luchthoeveelheid.
- Meetmenu voor drukval test met alarmfunctie
- Magneethouder voor eevnoudige bevestiging

De App verandert je smartphone of tablet in het display van het meetinstrument. Ook de bediening van het instrument gaat via je smartphone of tablet d.m.v. de draadloze Bluetooth verbinding. De App biedt ook de mogelijkheid om meetprotocollen aan te maken en deze via e-mail te verzenden. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

Leveringsomvang:
Testo 510i drukverschilmeter met App, incl. slangenset (4 en 5 mm), adapter batterijen (3x AAA) en kalibratieprotocol.