Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo 830-T1 infrarood thermometer

artikelnr: 8492026leveranciersnr:  0560 8311

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!
 

Deze universeel inzetbare...

Lees meer
Bruto prijs: €76,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0560 8311
EAN-Code4029547011689
Product soortThermometer
Serie830
Uitgebreide info

LET OP! Zonder certificaat conform BRL100, neem bij aanschaf contact op met onze Verkoop Binnendienst of één van onze specialisten voor een éénmalige afhandeling!
 

Deze universeel inzetbare infraroodthermometer kan gebruikt worden in door de installateur of in de industrie voor een snelle contactloze meting van de oppervlaktetemperatuur.
Alle voordelen van de infrarood thermometers testo 830-T1 op een rij
Met de contactloze infrarood thermometer testo 830-T1 meet u snel en nauwkeurig de oppervlaktetemperatuur (2 metingen per seconde). Samengevat bied de IR-thermometer de volgenden voordelen:

  • Hoge resolutie voor nauwkeurig meten ( 0.1 °C)
  • 1-puntslasermakering met 10:1 optiek
  • 2 definieerbare alarmgrenswaarden naar keuze
  • Optisch en akoestisch alarm bij grenswaardeoverschrijding
  • Verbeterde controle van de grenswaarden dankzij de min.-/max.-functie
  • Ergonomisch door het "pistool" design
  • Verlichte, overzichtelijke display

De IR-thermometer testo 830-T1 is bijzonder snel, hij meet 2 temperaturen per seconde. U kunt snel en efficiënt grote meetprojecten bewerken

De emissie coëfficiënt van de infraroodthermometer is individueel. U kunt dan de juiste emissie coëfficiënt van het materiaal van het te meten oppervlak instellen. Hierdoor krijgt u het beste meetresultaat. Voor glimmende oppervlakten adviseren wij het gebruik van emissiekleefband (optie), dat vereenvoudigd de infraroodmeting enorm.

Leveringsomvang:

Infrarood thermometer testo 830-T1 inclusieve batterijen en kalibratie certificaat.