Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

ULTRA 8 paneelradiator geribd type 11, l=400 mm, h=300 mm, 204 Watt, RAL9016, met 8 aansluitingen en inclusief J-consoles

artikelnr: 74113040

Bekijk hier de ULTRA 8 selectiekaart

ULTRA 8 past altijd! Het kan soms nogal een puzzel zijn om een radiator te vervangen, want je hebt te maken met bestaande...

Lees meer
Bruto prijs: €55,44per stuk
Kenmerken
MerkULTRA 8
EAN-Code8719999003689
Product soortPaneelradiator
SerieULTRA 8 Compact
Type11
ModelRib
MateriaalStaal
KleurRAL9016
Lengte400 mm
Hoogte300 mm
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Bekijk hier de ULTRA 8 selectiekaart

ULTRA 8 past altijd! Het kan soms nogal een puzzel zijn om een radiator te vervangen, want je hebt te maken met bestaande leidingen en formaten die al vastliggen. Een radiator vinden die past is dan soms lastig. Daarom is er de ULTRA 8. Met zijn 8 aansluitingen past deze altijd!
Dat zorgt ervoor dat ULTRA 8 de beste oplossing is wanneer vooraf niet bekend is waar de aansluiting van de radiator zit. Doordat de radiator middenonder-, rechtsonder-, linkerzij- en rechterzij-aansluitingen heeft kun je er altijd mee uit de voeten.

Uitstekende afgifte - De hoge afgifte van de ULTRA 8 zal je verbazen!

Lekker makkelijk te installeren - Met behulp van de bijgeleverde J-consoles is hij snel en makkelijk te installeren. Deze J-console is uitgevoerd met een klikbare bovenhouder voor een vlotte en eenvoudige montage. De vooringestelde Heimeier insert, ontluchter en blindstoppen zijn al voorgemonteerd.

Te verkrijgen in kleur - Kies uit een uitgebreid palet aan kleuren. Een overzicht van alle kleurmogelijkheden vind je op deze kleurenkaart.*

Ruim uit voorraad leverbaar - Er liggen meer dan 230 maten voor je op voorraad in ons ruime magazijn in Apeldoorn.

A-merk kwaliteit uit Nederland - De radiator wordt geproduceerd door een gerenommeerde Nederlandse fabrikant. Kwaliteit gegarandeerd!

8-aansluitingen - ULTRA 8 past altijd door de rechtsonder-, zij- en midden-aansluitingen. Daarnaast zijn de geribde modellen in de types 21, 22 en 33 door gebruik van J-consoles ook nog eens omkeerbaar.

Wil je meer weten over ULTRA 8 producten? Lees dan verder op onze ULTRA 8 pagina.

*Het is ook mogelijk om te kiezen voor een uitvoering in een kleur die niet op de kleurenkaart staat, hiervoor geldt: prijs op aanvraag.