Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Remeha eTwist thermostaat (excl.gateway) tbv Ace ketels

artikelnr: 0050491leveranciersnr:  7672429

De eTwist is ontworpen als modulerende kamerthermostaat waarmee het verwarmings- en koelsysteem op een efficiënte manier geregeld kan worden. Hij heeft een kabelverbinding naar het apparaat. Het is mogelijk om de eTwist via een wifiverbinding met het internet te verbinden zodat de thermostaat...

Lees meer
Bruto prijs: €279,40per stuk
Kenmerken
MerkRemeha
Leverancierscode7672429
EAN-Code8713809290337
Breedte90 mm
Hoogte121 mm
Diepte21 mm
Voedingsspanning24 V
Met tijdschakelklokJa
Met displayJa
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De eTwist is ontworpen als modulerende kamerthermostaat waarmee het verwarmings- en koelsysteem op een efficiënte manier geregeld kan worden. Hij heeft een kabelverbinding naar het apparaat. Het is mogelijk om de eTwist via een wifiverbinding met het internet te verbinden zodat de thermostaat bedient kan worden met een app op een mobiele apparaat.

Met de handige eTwist app kun je met een paar swipes je temperatuur instellen. Vanaf je werk voordat je naar huis gaat, of gewoon lekker lui vanaf de bank. De app beschikt over nagenoeg dezelfde functionaliteit als de eTwist aan de muur.

De eTwist app is geschikt voor smartphones en tablets van Android en Apple:

  • Devices met iOS versie 9 en hoger
  • Devices met Android 4.4 en hoger

Een gateway (artikelnummer 8014132) is nodig voor alle huidige Remeha-toestellen die niet uitgerust zijn met eSmart Inside (Avanta, Calora Tower, Quinta Pro, Tzerra Plus) en wordt geplaatst tussen de eTwist en de OpenTherm-aansluiting op uw Remeha-ketel. Aansluiten is eenvoudig. Tevens kan de eTwist door middel van de gateway aangesloten worden op andere OpenTherm- en Aan/Uit-toestellen. Voor Remeha-toestellen met eSmart Inside (Tzerra Ace, Calenta Ace, Quinta Ace) is deze gateway niet nodig.

De app is te downloaden in de Google Play Store en App Store.

Anderen kochten ook
artikelnr: 3510000leveranciersnr: 0319418
artikelnr: 6050525leveranciersnr: