Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Nefit TrendLine II AquaPower Plus HRC30 combiketel CW6

artikelnr: 0100420leveranciersnr:  7736700984

De TrendLine AquaPower Plus II cv-ketel staat garant voor snel en veel warm water. Dat betekent extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk. De compacte voorraadboiler van de cv-ketel heeft zelfs meer ‘power’ dan een traditionele boiler van 80 liter. Dat bespaart niet alleen...

Lees meer
Bruto prijs: €3.091,00per stuk
Kenmerken
MerkNefit
Leverancierscode7736700984
EAN-Code4054925735314
Breedte440 mm
Hoogte1000 mm
Diepte525 mm
Voedingsspanning230 V
Aansluiting aanvoerKnel
Aansluiting retourKnel
Gesloten uitvoeringJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De TrendLine AquaPower Plus II cv-ketel staat garant voor snel en veel warm water. Dat betekent extra snel warm water en extra veel warm water tegelijk. De compacte voorraadboiler van de cv-ketel heeft zelfs meer ‘power’ dan een traditionele boiler van 80 liter. Dat bespaart niet alleen energie, maar ook veel ruimte. Door de unieke zelflerende software heeft de TrendLine AquaPower Plus II het hoogste rendement van alle cv-ketels in zijn klasse.

Duurzaam besparen
TrendLine AquaPower Plus II cv-ketels zijn robuust en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. Ook mogelijke wijzigingen van de gassamenstelling en bijmengen van biogas zijn geen probleem voor deze cv-ketel.

QuickLoad-voorraadboiler
TrendLine AquaPower Plus II is een slim modulair concept, bestaande uit de TrendLine HR-ketel met de QuickLoad voorraadboiler van 40 liter (ook verkrijgbaar als losse accessoire).

Voorzien van gepatenteerde universele adapter
De ProLine NxT is af fabriek geschikt gemaakt voor de aansluiting op alle gangbare rookgasafvoer/ luchttoevoersystemen, zowel parallelle als concentrische.

Kenmerken

  • Nieuwste generatie HR-ketels
  • Direct warm water zonder wachttijd, geen verspilling
  • Douchen met 'power', bad snel gevuld
  • Royaal warm water op meerdere plekken tegelijk
  • Minder starts, minder slijtage
  • Ultiem warm water comfort, minder energie
Anderen kochten ook
artikelnr: 10600010leveranciersnr: 291501
artikelnr: 57500908leveranciersnr: 558284