Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant uniTOWER plus warmtepomp binnendeel VIH QW 190/1 E

artikelnr: 0160020leveranciersnr:  0010019709

De Vaillant uniTOWER plus is de binnenunit behorende bij de aroTHERM plus warmtepomp. De binnenunit is voorzien van een ingebouwde condensor voor aansluiting op de aroTHERM plus buitenunit.

Compact design
De uniTOWER plus is gemakkelijk in huis te plaatsen, dankzij het design...

Lees meer
Bruto prijs: €3.197,50per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010019709
EAN-Code4024074772416
Product soortBoiler
SerieuniTower
TypeVIH QW 190/1E
Uitgebreide info

De Vaillant uniTOWER plus is de binnenunit behorende bij de aroTHERM plus warmtepomp. De binnenunit is voorzien van een ingebouwde condensor voor aansluiting op de aroTHERM plus buitenunit.

Compact design
De uniTOWER plus is gemakkelijk in huis te plaatsen, dankzij het design en de afmetingen. Het grondoppervlak neemt amper 0,5 m² in beslag, en is daarmee niet groter dan een koelkast. De compacte hydraulische unit biedt vele voordelen. De ruimtebesparende binnenunit is voorzien van alle elektronische en hydraulische componenten, waardoor het klaar is voor een Plug & Play installatie.

Met het plus Mounting concept kunnen het bovenste en het onderste deel eenvoudig losgekoppeld worden voor een eenvoudig transport.

Voordelen uniTOWER plus

  • Compact design ter grootte van een koelkast
  • Goede warmteoverdracht bij lage ΔT door over gedimensioneerde warmtespiraal
  • Warmwater temperatuur 60 graden in combinatie met warmtepompen
  • Fluisterstille werking door de dempingstechnieken en kwalitatieve isolatie
  • Onderhoudscomfort
  • Robuust staal geëmailleerde boiler met magnesium anode
  • Alle verbindingen zijn gemakkelijk bereikbaar

Nog meer warm water nodig?
Heb je nog meer warm water nodig? Combineer dan de aroTHERM plus met hydraulische module met een Vaillant uniSTOR boiler. Hierdoor vergroot je de opslagcapaciteit van 200 tot 500 liter, voldoende warmwatercomfort voor zes personen, zelfs bij gelijktijdig gebruik van meerdere aftappunten. Ook wordt het op die manier zeer eenvoudig om een thermische zonne-installatie te integreren.