Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Itho Daalderop CVE-S ECO alles-in-één ventilatiepakket standaard met vochtsensor en RFT

artikelnr: 1180294leveranciersnr:  03-00404

Dit Itho Daalderop CVE-S alles-in-één ventilatiepakket bevat alles om een bestaand ventilatiesysteem 1 op 1 te updaten naar een energiezuinig en comfortabel ventilatiesysteem. Naast de energiezuinige CVE-S ECO SP ventilatie-unit bestaat het pakket uit een RFT Auto bediening,...

Lees meer
Bruto prijs: €371,00per stuk
Kenmerken
MerkItho Daalderop
Leverancierscode03-00404
EAN-Code8713418038832
Breedte355 mm
Hoogte350 mm
Diepte294 mm
Met bewegingssensorNee
AansluitingInsteekeind
StuursignaalOverig
Geschikt voor wandmontageJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Dit Itho Daalderop CVE-S alles-in-één ventilatiepakket bevat alles om een bestaand ventilatiesysteem 1 op 1 te updaten naar een energiezuinig en comfortabel ventilatiesysteem. Naast de energiezuinige CVE-S ECO SP ventilatie-unit bestaat het pakket uit een RFT Auto bediening, 4 ventielen en een extra aansluitsnoer met eurostekker.

De energiezuinige CVE-S ECO SP mechanische ventilatie-unit kan maximaal 375 kubieke meter (m3) lucht per uur ventileren. De unit is voorzien van een geïntegreerde vochtsensor en zorgt voor een betrouwbare en stille mechanische ventilatie, die toepasbaar is in vele situaties en voert mechanisch lucht af uit natte ruimtes; de keuken, het toilet en de badkamer. Dankzij het RFT Auto bedieningspaneel stuurt de mechanische ventilatie-unit aan. De unit heeft vier verschillende instellingen, waardoor er voor elke situatie een passende oplossing is.

De vier witte kunststof afzuigventielen hebben een diameter van 12,5 cm en zijn dankzij de meegeleverde klemveertjes eenvoudig te monteren. De ventilatie-unit wordt standaard geleverd met een perilex-stekker, maar wordt geleverd met een extra aansluitsnoer met eurostekker, met een lengte van 1,7 meter.

Productvoordelen

  • Bewezen, betrouwbaar en stil
  • Toepasbaar in elke situatie
  • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom
  • Handig Alles-in-1 ventilatiepakket
  • Standaard geïntegreerde vochtsensor
Anderen kochten ook
artikelnr: 2052110leveranciersnr: B112002002
artikelnr: 2952306leveranciersnr: 18008401