Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ubbink Aerfoam beugel KS 180 mm, grijs

artikelnr: 3818070leveranciersnr:  0169143

Muurbeugel voor de bevestiging van Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Het Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem is licht van gewicht, flexibel en braamloos in te korten.

Aerfoam, het geïsoleerde leidingsysteem van Ubbink, verbetert de prestaties van de installaties en beperkt het energiegebruik....

Lees meer
Bruto prijs: €6,72per stuk
Kenmerken
MerkUbbink
Leverancierscode0169143
EAN-Code8713645179285
Type toebehoren/onderdelenMontagebeugel
ToebehorenJa
Uitgebreide info

Muurbeugel voor de bevestiging van Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem. Het Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem is licht van gewicht, flexibel en braamloos in te korten.

Aerfoam, het geïsoleerde leidingsysteem van Ubbink, verbetert de prestaties van de installaties en beperkt het energiegebruik. Daarnaast wordt het duurzaam vervaardigd, in een productieproces zonder fossiele grondstoffen en zonder CO₂-uitstoot.
Door een geïsoleerd leidingsysteem toe te passen wordt condensvorming en warmteverlies voorkomen. Daarnaast zijn geïsoleerde leidingen geluidsabsorberend. 
Aerfoam is geschikt voor zowel mechanische ventilatiesystemen als balansventilatie met WTW (warmteterugwinning). Door het lichte gewicht, de flexibiliteit en het braamloos inkorten met het afkortmes is Aerfoam een plezier om mee te werken en tijdbesparend.

Voordelen Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem:
- Compleet systeem
- Zero Carbon Footprint; natuurlijke in plaats van fossiele grondstoffen
- Zeer goed isolerende en geluidsabsorberende kanalen
- Weinig weerstand in de kanalen door gladde afwerking binnenkant
- Licht materiaal, gemakkelijk te snijden met afkortmes, elastisch en slagvast
- Roest niet
- In grote lengtes (2,0 m) leverbaar
- BIM gereed