Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

AquaHeat Arctic WKW-S-4P warmte-unit

artikelnr: 0900365leveranciersnr:  01A092-8102

De warmte-units type AquaHeat Warmte-Koude afleverset, worden geprojecteerd in woningen of appartementen die zijn aangesloten op een warmtedistributienet. Bij een waterlekkage in het secundaire verwarmingssysteem wordt waterschade tot een minimum beperkt doordat het primaire en secundaire...

Lees meer
Dit artikel is niet meer leverbaar
Bruto prijs: €3.329,45per stuk
Kenmerken
MerkAquaHeat
Leverancierscode01A092-8102
Product soortWarmte-unit
SerieArctic
TypeWKW-S-4P
Uitgebreide info

De warmte-units type AquaHeat Warmte-Koude afleverset, worden geprojecteerd in woningen of appartementen die zijn aangesloten op een warmtedistributienet. Bij een waterlekkage in het secundaire verwarmingssysteem wordt waterschade tot een minimum beperkt doordat het primaire en secundaire verwarmingssysteem d.m.v. een warmtewisselaar van elkaar gescheiden zijn.

Functies:
• Verwarmen van tapwater.
• Regelen van het secundaire warmte koude systeem d.m.v. een mengregeling.
• Drukscheiding tussen primair en secundair warmte koude systeem.
• Warmte-koude leveren bij vraag van een externe thermostaat.