Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Testo vleugelrad anemometer set (WTW) 417 set 2

artikelnr: 8493107leveranciersnr:  0563 4172

De testo 417 is een compacte anemometer met geïntegreerde luchtstroom-/temperatuur vleugelrad. Deze meet luchtsnelheid, volumestroom en temperatuur. Door de geïntegreerde meting met de 100 mm vleugelrad is het instrument perfect geschikt voor metingen aan luchtin- en uitlaat. De...

Lees meer
Bruto prijs: €524,00per stuk
Kenmerken
MerkTesto
Leverancierscode0563 4172
EAN-Code4029547012655
Product soortVleugelrad anemometer
Serie417
Uitgebreide info

De testo 417 is een compacte anemometer met geïntegreerde luchtstroom-/temperatuur vleugelrad. Deze meet luchtsnelheid, volumestroom en temperatuur. Door de geïntegreerde meting met de 100 mm vleugelrad is het instrument perfect geschikt voor metingen aan luchtin- en uitlaat. De stromingsrichting, d.w.z. afzuigende of inblazende stroming, is op het display zichtbaar. De optionele trechterset maakt metingen aan luchtroosters en rozetten mogelijk. De volumestroom wordt onmiddellijk in het display weergegeven. Voor een nauwkeurige berekening van de volumestroom kan de kanaaldoorsnede eenvoudig ingevoerd worden. Tevens kunt u steeds naar de actuele temperatuurwaarde overschakelen. De berekening van het tijd- en puntgemiddelde bieden meer informatie over de gemiddelde volumestroom, luchtsnelheid en temperatuur. Met behulp van de Holdfunctie kan de actuele meetwaarde in het display worden vastgehouden, minimum - en maximumwaarden kunnen in het display eveneens opgevraagd worden.

Leveringsomvang

Testo 417 luchtsnelheidsmeter met geïntegreerd 100 mm vleugelrad, kalibratieprotocol en batterij. testovent 417 meettoeter voor ronde ventilatieroosters diam 200 mm en meettrechter voor rooster 330 x 330 mm. testovet 417 volumestroom gelijkrichter.
Tas voor het bewaren van de meettrichter testovent 417.