Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Dit mag je niet missen!

Al 50 jaar doen wij ons best om jou een unieke ervaring te geven. Wij willen je daarom voor ons jubileum ook een echte Wasco Experience geven. Denk je nu, dit is vast een standaard beurs? Dat is het zeker niet! De echte Wasco Experience is veel meer dan dat. Wij nodigen je van harte uit om dit te komen ervaren op woensdag 19 en donderdag 20 mei 2021 op onze beurs in De Beursfabriek in Nieuwegein voor de enige echte Wasco Experience.

Nieuwe ontwikkelingen, feest en nog veel meer

Beide dagen kun je genieten van een spectaculaire openingsshow om 15.00 uur en we spelen de grote dartsfinale op deze beurs (wil je kans maken om in deze finale te staan? Doe dan mee aan het darttoernooi) tijdens de Wasco Experience! We hebben nog veel meer gepland, maar dat houden we nog even geheim… Genoeg redenen om deze twee dagen in je agenda te zetten, toch? 

Natuurlijk laten we je ook graag innovaties zien op het gebied van installatie. Daarom hebben wij een groot aantal van onze leveranciers een plekje gegeven op de beursvloer. Zij laten je zien wat zij allemaal hebben ontwikkeld en laten je zien hoe de installatiebranche aan het veranderen is en wat zij doen om jou met de tijd mee te laten gaan. 

Zien we jou bij de Wasco Experience?

We hopen jou te ontmoeten in De Beursfabriek op 19 en 20 mei 2021! Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan meteen in!

Schrijf je nu in!