Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

NIEUWE DATUM FAMILIEDAG VOLGT

Familiedag in de Apenheul wordt verplaatst
Ondanks alle enthousiaste aanmeldingen voor de compleet verzorgde familiedag in de Apenheul met Remeha en Wasco, zijn wij helaas genoodzaakt om het event naar een ander moment te verplaatsen. Dit in verband met de maatregelen die moeten worden getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Ook al gelden de huidige maatregelen tot 1 juni, wij vinden het niet verantwoord om dit event op 27 juni a.s. door te laten gaan. We willen ervoor zorgen dat onze klanten en onze medewerkers geen onnodig risico lopen. De gezondheid van de mensen staat voorop.

Natuurlijk komen we terug met een nieuwe datum en blijven alle huidige aanmeldingen gewoon staan.

Compleet verzorgde familiedag met Remeha en Wasco

Apenheul, het leukste dagje tussen de apen! In dit prachtige, groene dierenpark loopt meer dan de helft van de apen gezellig los tussen de bezoekers. Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe. Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla's en orang-oetans. Zij leven niet in kooien of achter tralies, maar op grote natuurlijke eilanden. Zo kan jij ze in een natuurlijke omgeving - van dichtbij - ontmoeten. Samen met de Apeldoornse bedrijven Wasco en Remeha beleven jij en je gezin/familie/vrienden een bijzondere dag tussen de loslopende apen. We starten de dag met koffie en wat lekkers. Na ontvangst haal je per groep een aapvrije tas* op, hierin vind je alles voor een onbezorgde dag. Het genieten en beleven van de Apenheul kan beginnen! (* De aapvrije tas bevat: entree park, lunch, versnapering, cadeautje voor de kinderen en meer...)

“Een werkelijk fantastisch georganiseerd evenement! Er ontbrak werkelijk aan niets. Zelfs aan het uitdelen van gratis paraplu’s was gedacht. Mijn kids hebben een ontzettend leuke dag gehad.” Apenheul familiedag september 2019

Spaar automatisch mee en verzilver je kaarten

Je spaart vanaf 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020 automatisch mee. Je ontvangt een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta (CW4 of CW5), Tzerra Ace (CW4 of CW5) of Calenta Ace (CW4 of CW5) of een Remeha warmtepomp. Meld je hieronder snel aan! Begin april weten we exact voor hoeveel personen jij een compleet verzorgde dag hebt gespaard. Het enige wat jij daarna nog hoeft te doen, is aangeven met wie je komt. Maar dat laten we per mail aan je weten.

Meld je aan!

Actievoorwaarden:

  • 1 januari 2020 tot en met 31 maart 2020 ontvang je een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta (CW4 of CW5), Tzerra Ace (CW4 of CW5) of Calenta Ace (CW4 of CW5) of een Remeha warmtepomp. Bij retourzending van het gekochte artikel vervalt het saldo horende bij dat artikel. 1 cv-ketel/warmtepomp = 1 verzorgde dag voor 1 persoon.
  • De ontvangen dag is niet uitwisselbaar, deze wordt op naam toegekend. Op deze aangegeven naam worden ook de entree en het dagpakket uitgereikt.
  • Niet inwisselbaar voor geld.
  • In maart 2020 kun je op deze pagina jezelf aanmelden en aangeven met wie je komt. Aanmelden met het formulier kan tot 1 mei 2020.
  • Bij ontvangst in de Apenheul ontvang je van Wasco/Remeha een aapvrije tas. Hierin vind je de entreekaarten, lunch, versnaperingen, een cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken. Het aantal entreekaarten en de extra’s komen overeen met de waarde van het gespaarde saldo.
  • Selfiesticks zijn in Apenheul niet toegestaan. Voor de apen kan een selfiestick als een bedreiging overkomen
  • Projecten, Feenstra, Breman, Essent, Eneco, CV Totaal, Comfort Partners, Warmte Service, WarmteThuis en tussenhandelaren, o.a. Saweg, Titanius en Salo, zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.