Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

De ontwikkelingen binnen de installatiebranche gaan in een razend tempo. Belangrijke wetswijzigingen, nieuwe technieken, onderzoeken. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Onze specialisten haken met hun kennis en ervaring aan op actuele ontwikkelingen, nieuwsberichten en delen hun kennis over het desbetreffende onderwerp graag met jou!

Hybride verwarmen
Hybride verwarmen 68% van de warmtevraag komt inmiddels van deze warmtepomp. Uit diverse onderzoeken* is gebleken dat de hybride warmtepomp de uitgelezen techniek is voor de energietransitie. Onze specialist Rob van Houten vertelt waarom hybride verwarmen een ideale tussenstap is in de energietransitie.

Lees het blog >

Beheer op afstand
Beheer op afstand Rob van Ewijk heeft brede ervaring op het gebied van service en onderhoud in de koeltechniek. Hier is beheer op afstand al jaren de standaard. Later maakte hij de switch naar de installatietechniek als Business Manager Onderdelen bij Wasco. Hij vertelt over de voordelen van beheer op afstand.

Lees het blog >

Noodzakelijk onderhoud
Noodzakelijk onderhoud Na een periode van relatieve rust draaien cv-ketels van het ene op het andere moment weer op volle toeren. Het stookseizoen wordt gekenmerkt door kapotte onderdelen en lekkages. Regelmatig onderhoud voorkomt veel ellende. Ingmar geeft je drie belangrijke redenen waarmee je je klant overtuigd.

Lees het blog >

Blijf ventileren!
Blijf ventileren! Werken, sporten, ontspannen; tijdens de wintermaanden doen we dat vaak binnen. We zitten er dan het liefst warmpjes bij, met de ramen dicht om tocht te voorkomen. In de loop van de dag beginnen we te gapen en concentreren wordt lastiger. De luchtkwaliteit is niet meer op peil.

Lees het blog >

VRF: warm én koel
VRF: warm én koel Zomers worden steeds warmer waardoor de behoefte aan airconditioning in meerdere ruimtes toeneemt. Steeds populairder wordt het energiezuinige VRF-systeem, Variable Refrigerant Flow. Hiermee kun je onafhankelijk van elkaar of tegelijkertijd verwarmen en koelen. Zo kun je altijd hetzelfde systeem gebruiken.

Lees het blog >