Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Spaar mee voor een compleet verzorgde familiedag in de Apenheul met Remeha en Wasco! 

Apenheul, het leukste dagje tussen de apen! In dit prachtige, groene dierenpark loopt meer dan de helft van de apen gezellig los tussen de bezoekers. Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe.  Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Zij leven niet in kooien of achter tralies, maar op grote natuurlijke eilanden. Zo kan jij ze in een natuurlijke omgeving – van dichtbij – ontmoeten. Heel bijzonder!

Samen met de Apeldoornse bedrijven Wasco en Remeha beleven jij en je gezin/familie/vrienden een bijzondere dag tussen de loslopende apen. We starten de dag met koffie en wat lekkers. Na ontvangst haal je per groep een aapvrije tas*  op, hierin vind je alles voor een onbezorgde dag. Het genieten en beleven van de Apenheul kan beginnen!
(* De aapvrije tas bevat: entree park, lunch, versnapering, cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken)

Zet alvast in de agenda: Zaterdag 7 september 2019
Sparen gaat makkelijk: Bij elke bij Wasco gekochte cv-ketel of warmtepomp van Remeha ontvang je in de actieperiode (1 april tot en met 30 juni 2019) een gratis verzorgde dag voor 1 persoon.  Geef met het onderstaande formulier aan dat je meespaart en vanaf dan gaat het sparen vanzelf. Via e-mail  houden wij je op de hoogte van je spaarsaldo en de spaaractie.

Spaar je mee voor een bijzondere dag tussen de apen?

Actievoorwaarden:

* In de periode van 1 april tot en met 30 juni 2019 ontvang je een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta, Tzerra of Calenta CW4 of CW5 of een Remeha warmtepomp.
* Projecten, landelijke klanten en tussenhandelaren zijn uitgesloten voor deelname aan de spaaractie.
* De gespaarde dag is niet uitwisselbaar, deze wordt op naam gespaard. Op deze aangegeven naam worden ook de entree en het dagpakket uitgereikt. 
* Niet inwisselbaar voor geld.
* Bij retourzending van het gekochte artikel vervalt het spaarsaldo horende bij dat artikel.
* Het spaarsaldo wordt per maand toegekend n.a.v. de gekochte artikelen vanaf 1 april 2019. Je kunt voor maximaal 6 personen sparen.
* Alleen aanmeldingen die voor 15 juni zijn geregistreerd met het bovenstaande formulier komen in aanmerking.
Bij tijdige aanmelding spaar je mee met alle gekochte en in de actieperiode afgenomen Remeha cv-ketels en/of warmtepompen.
* Bij ontvangst in de Apenheul ontvang je van Wasco/Remeha een aapvrije tas. Hierin vind je de entreekaarten, lunch, versnaperingen, een cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken. Het aantal entreekaarten en de extra’s komen overeen met de waarde van het gespaarde saldo.
* Selfiesticks zijn in Apenheul niet toegestaan. Voor de apen kan een selfiestick als een bedreiging overkomen.