Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

(Spaar)acties

De Wasco Deals zijn de bekende acties van Wasco. Daarnaast hebben we speciaal voor loyale klanten een uniek spaarprogramma. Maar ook speciale acties, zoals de Apenheul actie in samenwerking met Remeha, behoort tot de mogelijkheden. 

Wasco 50 jaar!
Het is bijna zover… Wasco bestaat in 2020 al weer 50 jaar! En dat vieren wij samen met jou. Bekijk alle leuke acties met verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Wasco Jubileum Deals

De Wasco Deals zijn de bekende acties van Wasco. Hierin staan alle producten die in een bepaalde periode in de aanbieding zijn. Deze aanbiedingen gelden op www.wasco.nl en bij de vestigingen. De Wasco Deals verschijnen 10 keer per jaar en worden onder 8.000 bedrijven verspreid. En omdat Wasco 50 jaar bestaat, worden de Wasco Deals in 2020 omgetoverd tot speciale Jubileum Deals.

Meer over de Jubileum Deals

Wasco Extra Spaarprogramma

Doen jouw producten al mee in het Wasco Extra Spaarprogramma? Speciaal voor loyale klanten heeft Wasco een uniek spaarprogramma, waarbij ze punten sparen bij bepaalde producten. Geef jouw product ook extra aandacht en bekijk snel de voordelen en de mogelijkheden van het toevoegen van jouw producten aan het spaarprogramma.

Deelname Spaarprogramma

Maatwerkmogelijkheden

Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Heb jij bijvoorbeeld onze Apenheul al gezien?

Maatwerk marketingmogelijkheden

Wasco bestaat 50 jaar

En dat vieren wij het hele jaar door met veel verschillende mogelijkheden om jouw merk nog extra onder de aandacht te brengen.

Alle 50 jaar acties op een rij