Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Digitale mogelijkheden

Jouw doelgroep zit natuurlijk ook online. Via social media, nieuwsbrieven en andere digitale mogelijkheden kom je rechtstreeks in contact met onze klanten. Het mooie aan online mogelijkheden is natuurlijk dat alles meetbaar is, dus je kunt nagaan hoe jouw berichten het doen.  

+/- 10.000 abonnees

 Hoge loyaliteit (<1% afmeldpercentage)

 > 2.100 volgers  (50% groei t.o.v. vorig jaar)

> 6.000 volgers (50% groei t.o.v. vorig jaar)

Wasco nieuwsbrief

E-mail is een krachtig middel om met klanten te communiceren. Met een hoog openingspercentage en een hoge loyaliteit sta je met de Wasco nieuwsbrief direct in contact met de klant.

Adverteer in onze nieuwsbrief

Webinars

Wasco staat voor het delen van kennis, maar het is in deze tijd lastiger om events te organiseren. Daarom komen wij naar de klant toe! WasCollege organiseert regelmatig webinars (samen met jou) zodat de klant, waar hij maar wil, altijd op de hoogte gehouden wordt van interessante onderwerpen en producten.

Ook een webinar organiseren?

Sociale media

Niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend kun je jouw doelgroep bereiken. Onze ‘fans’ zijn elke dag online. Dat maakt het mogelijk om ze ook buiten werkuren op de hoogte te stellen. Zo blijven ze altijd up to date over al het nieuws rond jouw merk en jouw producten

Social media inzetten bij Wasco