Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Lokale marketing

Wij hebben 34 vestigingen, stuk voor stuk clubhuizen voor onze klanten. Iedere dag komen er honderden installateurs binnen, dus dit is de perfecte plek om je als fabrikant te laten zien.  

34 vestigingen

Dagelijks +/- 80 klanten per vestiging

ca. 700.000 kopende klanten per jaar in de vestigingen

Benut het koffiemomentje

De installateurs zien de medewerkers op de Wasco vestiging vaak als collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk dat ze zich bij ons thuis voelen. Daar hoort natuurlijk een goede bak koffie bij. Daarom schenken wij op elke Wasco vestiging lekkere, verse bonenkoffie. Daar kan jouw merk onderdeel van zijn.

Koffie met jouw logo

Klantevenementen, delen van kennis

Wasco staat voor het delen van kennis. Op onze vestigingen organiseren we daarom diverse klantevenementen. Een mooie kans om je producten te promoten. Wij organiseren van alles, van baliedagen tot informatiesessies en barbecues. Bij het organiseren van evenementen bij Wasco, volgen we de actuele corona-richtlijnen van de overheid. Dat kan betekenen dat bepaalde evenementen niet door kunnen gaan.

Klantevenement organiseren

Sta jij al op de schermen in de vestiging?

Alle 34 Wasco vestigingen zijn voorzien van een narrowcasting-scherm die wij vanuit ons hoofdkantoor kunnen aansturen. Hierop laten wij een mix zien van commerciële en informatieve boodschappen.

Meer over narrowcasting