Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Met Wasco bereik je meer!

Zoveel mogelijkheden met marketing en zoveel marktontwikkelingen in het verschiet. Zijn jouw producten bijvoorbeeld een betere keuze voor duurzaam bouwen en installeren? Of wil jij de installateur net even op een andere wijze benaderen? Wasco denkt graag met je mee. Samen bereiken we meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Greenworks

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: duurzaam bouwen en installeren is noodzakelijk. Maar kan de installateur al in één oogopslag zien of jouw producten en installaties een betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen en installeren? Met het label van Greenworks is dat zeker mogelijk.

Meer over het Greenworkslabel

installizi

Ook de installateurs willen een mooie website voor hun bedrijf. Wasco en installizi helpen daarbij. installizi is dé webbouwer voor de installatiebranche en levert meer dan alleen een website. Wist je dat je jouw merk onder de aandacht kunt brengen op deze websites?

Meeer over installizi

Samen komen we tot veel meer

Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Heb jij bijvoorbeeld onze koektrommel al gezien?

Maatwerkmogelijkheden

Samen vieren we ons 50 jarig bestaan

in 2020 bestaat Wasco 50 jaar. En dat vieren wij het hele jaar door met veel verschillende mogelijkheden om jouw merk nog extra onder de aandacht te brengen. Zo is aan iedereen gedacht. Niet alleen leuke acties voor de installateur, maar ook de werkvoorbereiders, projectleiders en de mensen op kantoor. En zelfs aan degene die van actie houden is gedacht.

Alle campagnes op een rij