Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Print

Met de sterke opkomst van diverse digitale communicatiemiddelen wordt offline marketing snel vergeten. Een mix van deze twee zorgt daarentegen voor optimaal bereik.

13.000 abonnees van ons magazine Koppeling

Meerdere advertentie mogelijkheden in printuitingen

Koppeling

Koppeling wijst de installateur de weg in de energie- en watertransitie. Met dit magazine, een uitgave van Wasco, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste trends, ontwikkelingen, wetten en regelgevingen. Koppeling valt in 2021 vier keer bij ongeveer 13.000 mensen op de deurmat.

Adverteren in Koppeling

Brochures en flyers

Naast alle informatie op de website, beschikt Wasco over veel printuitingen om het werk van de installateur te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld onze meetapparatuur brochure. Merken als Testo en Brigon komen niet alleen met hun producten, maar ook met een 1/1 pagina advertentie in de brochure.

Bekijk het voorbeeld 'Meten is weten'