Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Productinfo

Ga je een nieuw product lanceren of wil je een product uitlichten? Dat kan via een advertorial. Dit is een mooie manier om je productinformatie onder de aandacht te brengen. Je komt o.a. op de website te staan en wordt meegenomen in de nieuwsbrief van Wasco.

Bijna 78.000 unieke bezoekers per maand*

Meer dan 1.300.000 paginaweergaven per maand*

+/- 10.000 abonnees

* Cijfers zijn een gemiddelde van wasco.nl en  gebaseerd op de periode 01-08-2019 t/m 31-07-2020

Hoe wordt je product gepromoot?

Met een advertorial kun jij op een mooie manier jouw nieuwste product onder de aandacht brengen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de informatie onze klanten bereikt. 

Aan de hand van je input gaan wij aan de slag met het maken van een flyer voor ons Sales team. Deze nemen zij mee naar hun klanten of zij sturen dit door. Daarnaast kom je met een kort artikel in de nieuwsbrief van Wasco te staan. Dit artikel linkt door naar het volledige nieuwsartikel op Wasco.nl. 

In dit nieuwsartikel zijn de producten direct vindbaar en de producten kunnen door de klant meteen in het winkelwagentje worden gestopt. Het nieuwsartikel is ook terug te vinden op de nieuwsoverzichtspagina. 

Specificaties nieuwspagina

  • Nieuwsoverzichtpagina – Banner groot blok: 878*340 px
  • Nieuwsoverzichtpagina – Banner klein blok: 301,5*117,75 px
  • Nieuwspagina – Hoofdbanner: 878*340 px
  • Nieuwspagina – Afbeeldingen: 400*400 px
  • Nieuwspagina – Artikelafbeelding: 200*200 px

Beelden kunnen gestuurd worden naar: media@wasco.nl

Meer informatie over de specificaties in de Wasco nieuwsbrief