Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

installizi - dé webbouwer voor de installatiebranche

Het installizi webpakket - meer dan alleen een website

installizi is dé webbouwer voor de installatiebranche. Installateurs en sanitair showrooms zijn bij ons aan het juiste adres voor een goede, responsive website en social media. Wij leveren 100% maatwerk en wij vertalen je dienstenpakket en persoonlijke wensen naar een webpakket dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf. Het installizi webpakket is meer dan alleen een website. De focus ligt uiteraard op een professionele presentatie van je diensten, maar features zoals het iziReviewsysteem voor klantervaringen, de iziProjectenservice voor referentieprojecten en de iziFacebookkoppeling voor het automatisch delen van content zijn ook standaard geïntegreerd. Alles is ook nog eens lokaal geoptimaliseerd voor Google. Je hebt er dus geen omkijken meer naar!

Google-proof website

Goede, lokale vindbaarheid

Een website van installizi is Google-proof. Het biedt actuele (merk)content met uitgekiende SEO, waardoor de site goed vindbaar is. Natuurlijk is de website technisch up to date en is deze voorzien van slimme tools en koppelingen. Oftewel: de site is goed lokaal vindbaar in de zoekmachine, het hele jaar door.

Cv-ketelwijzer met offertesysteem

Direct minder administratie thuis

Wil je direct minder administratie thuis? Kies dan voor de integratie van de slimme cv-ketelwijzer met automatisch offertesysteem. Via deze tool kunnen bezoekers van je website snel een simpel een online advies krijgen over de beste cv-ketel voor hun situatie.
 

Actuele (merk)informatie

Website het hele jaar up-to-date

Met installizi ben je ervan verzekerd dat jouw website en Facebookpagina het hele jaar door actueel zijn. Dat is essentieel voor de lokale vindbaarheid in Google, maar ook goed voor de uitstraling van je bedrijf. Jouw vaste contentspecialist regelt dit van a tot z.

iziReviewsysteem

Klantervaringen op website

Met het iziReviewsysteem kunnen klanten op je website snel en simpel een klantervaring achterlaten. Potentiële klanten hechten hier veel waarde aan, dus is het een belangrijk onderdeel van het webpakket.