Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Point2Pay - De complete oplossing die meteen tijdswinst oplevert

Nooit meer te veel tijd en geld kwijt aan je administratie met Point2Pay
Op locatie (handgeschreven) werkbonnen maken en dan ook nog ’s avonds achter je bureau kruipen om facturen te maken kost ongelooflijk veel tijd die je liever ergens anders aan besteedt. Het is waarschijnlijk dagelijkse kost voor jou als CV-installateur, loodgieter of iemand die andere diensten of producten op locatie levert. Dat er vervolgens ook nog klanten zijn die niet of te laat betalen maakt het ook niet leuker, zeker niet als jij al wel je leverancier moet betalen. Het is allemaal zonde van je tijd en ook niet langer nodig. Point2Pay biedt namelijk dé oplossing voor deze problemen. In de app van Point2Pay maak je met één druk op de knop je online factuur, waar je ook bent, met behulp van de productcatalogus. De factuur verstuur je meteen en je klant kan direct pinnen met de mobiele betaalterminal. Het facturatie- en betaalproces is hierdoor volledig geautomatiseerd. Het is zo simpel, dat je binnen twee minuten klaar bent.

Nooit meer een werkbon maken

De koppeling van productdata zorgt voor een snelle facturering

Als cv-installateur of loodgieter gebruik je ongelooflijk veel materialen en artikelen, die je natuurlijk allemaal bij moet houden. Maak je nu gebruik van een artikellijst in Excel en maak je een werkbon die je later verwerkt in een factuur? Dat hoeft niet meer, want met Point2Pay kan het slimmer, sneller en goedkoper. 

Met Point2Pay beschik je in de app altijd over een productcatalogus, doordat een selectie van de productdatabase van Wasco eraan gekoppeld is. Natuurlijk kun je ook op een simpele manier zelf producten toevoegen en je eigen verkoopprijs aanpassen, zelfs als dit eenmalig is. Gewerkte uren en voorrijkosten voeg je ook eenvoudig toe in de app. Een factuur is op deze manier volledig en snel klaar. Een kopie van de factuur stuur je ook eenvoudig naar jezelf, of naar jouw boekhouder. We werken ook aan directe koppelingen met de meest voorkomende boekhoudsoftware.

Factuur op locatie

Met één druk op de knop meteen een digitale kassabon
Een factuur maken was nog nooit zo makkelijk als met Point2Pay. Met één druk op de knop maak je een online factuur. Met de productcatalogus staan alle gebruikte producten en materialen meteen op de bon. Betaling kan daarna direct gebeuren, want de klant kan betalen met de mobiele betaalterminal. Het hele facturatie- en betaalproces is daarmee geautomatiseerd. Zo simpel is het echt. In twee minuten doorloop je de volgende stappen om een factuur te maken:
  • Kies of scan je product in de app
  • Voeg extra producten of diensten toe
  • Genereer met één druk op de knop je digitale kassabon of fiscaal geaccepteerde factuur
  • Stuur de digitale bon en/of factuur automatisch naar je klant en naar je eigen inbox
  • Laat je klant direct betalen met de mobiele betaalterminal van Point2Pay
  • Point2Pay stuurt de betaling direct door naar je bankrekening

Nooit meer wachten op je geld

Binnen twee minuten zijn factuur en betaling geregeld

Het wil nog wel eens voorkomen dat je klanten te laat of niet betalen. Met Point2Pay is wachten op je geld niet meer nodig. Met de mobiele betaalterminal kan een klant direct de rekening betalen met pinpas of creditcard. Dit gebeurt allemaal op een veilige en eenvoudige manier. De kassabon en factuur worden meteen gemaild naar de klant en de betaling staat binnen één dag op jouw bankrekening.

Waarom Point2Pay?

De voordelen van Point2Pay ten opzichte van Sumup (Payleven)

Met Payleven bood Wasco al een oplossing voor mobiel betalen aan, maar het maken en versturen van facturen bleef desondanks voor veel klanten toch een uitdaging. Point2Pay is de oplossing! Wasco heeft voor Point2Pay gekozen, omdat dit programma niet alleen vanuit de transactiegedachte werkt.

Wat is het verschil tussen Point2Pay en Sumup (voorheen Payleven)? Sumup werkt vanuit een transactiegedachte: de mobiele pinterminal. Er wordt een bedrag ingetoetst, omschrijving erbij en afrekenen is mogelijk. De klant krijgt alleen een kassabon als bewijs van betaling. Point2Pay pakt het anders aan. Er wordt niet gedacht vanuit de transactie, maar vanuit het probleem van haar klanten. ZZP’ers en MKB’ers zijn veel tijd kwijt aan administratieve rompslomp, dus Point2Pay ontwikkelt oplossingen om ondernemers te ontlasten bij hun administratie. 

Omschrijving Sumup Point2Pay
Digitale kassabon
Digitale werkorder (gevuld met Wasco-producten) X
Gespecificeerde factuur X
Transactievergoeding 2,75% (vanaf €8.000,- omzet p/maand 2,00%) 1,95% 
Pinpas uitbetalingen 2-3 werkdagen 1 werkdag

 

Geen maandelijks abonnement

Bij Point2Pay betaal je alleen een laag percentage over het transactiebedrag

Met Point2Pay heb je niet alleen de meeste functionaliteiten, maar heb je ook nog eens het laagste vaste percentage in de markt: 1,95% per pin- of creditcardtransactie over een minimale omzet van € 1.500,- per maand. 

Point2Pay werkt met een vast percentage per transactie. Daarmee profiteer je dus direct van het vaste, lage tarief. Dat betekent geen zogenaamd flexibel tarief zoals bij iZettle en Sumup, waarbij je pas bij een heel hoge maandomzet een laag tarief betaalt. Bij Point2Pay betaal je altijd 1,95% per pin- of creditcardtransactie.