Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 
  1. Home
  2. Onderdelenzoeker

Zoek hier uw onderdeel

Herstel filters
- Merk -
- Toepassing -
- Type / Serie -

De Wasco Onderdelenzoeker

Let op bij het onderhoud van Cv-ketels: Per 1 oktober 2020 is de Gasketelwet van kracht.

Zoek je onderdelen, dan ben je bij Wasco aan het juiste adres. Helemaal als je gebruikmaakt van deze onderdelenzoeker. Het zoeken in de onderdelenzoeker is heel eenvoudig. Kies het merk van het toestel, een toepassing of het model waar je het onderdeel voor nodig hebt. Hoe meer keuzevelden je invult, hoe specifieker het resultaat. Daarna krijg je een lijst van beschikbare onderdelen en lijntekeningen te zien, zodat je makkelijk en snel het juiste onderdeel kunt vinden. 

We hebben alle onderdelen en kunnen ze altijd en overal leveren, zodat jij je klant altijd kunt helpen. Zelfs als het midden in de nacht is, staan we voor je klaar. Ook je elektrisch gereedschap kun je bij ons repareren, kalibreren en huren. Kom je toch ergens niet uit? Dan voorzien onze specialisten je graag van advies. Waar kunnen we jou mee helpen?

Wil je meer weten over hoe de onderdelenzoeker werkt? Daarvoor hebben we een video gemaakt.