Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Onderdelenzoeker

Zoek hier uw onderdeel

Herstel filters
- Merk -
- Toepassing -
- Type / Serie -

De Wasco Onderdelenzoeker

Wij houden dagelijks de onderdelenzoeker actueel met de nieuwste toestellen en vervangingsonderdelen. Kan je niet vinden wat je zoekt? Onze specialisten staan voor je klaar op 088 099 5550. Heb je suggesties om de onderdelenzoeker aan te vullen? We horen die graag op ecommerce@wasco.nl. 
Zoek je onderdelen, dan ben je bij Wasco aan het juiste adres. Helemaal als je gebruikmaakt van deze onderdelenzoeker. Het zoeken in de onderdelenzoeker is heel eenvoudig. Kies het merk van het toestel, een toepassing of het model waar je het onderdeel voor nodig hebt. Hoe meer keuzevelden je invult, hoe specifieker het resultaat. 

Na de keuze van het juiste model, laat de Wasco onderdelenzoeker alle beschikbare lijntekeningen zien met een lijst met beschikbare onderdelen. Zoek je een bepaald artikel op de lijntekening? Bij veel lijntekeningen is het mogelijk om het onderdeel dat je nodig hebt aan te klikken om zo direct te bestellen. Klik daarvoor op de lijntekening die je nodig hebt en deze opent in een nieuw scherm met daarbij de bijbehorende onderdelenlijst. Klik op het positienummer van het onderdeel dat je nodig hebt en rechts bovenaan in de onderdelenlijst verschijnt het juiste onderdeel inclusief artikelnummer, omschrijving, prijs en voorraad. Klik vervolgens op bestellen en je bent klaar. Gemakkelijker kan niet!