Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Over Wasco
Home

Over Wasco

Welkom bij Wasco. Wasco is de meest toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Wasco heeft 34 vestigingen, grote distributiecentra en een uitgebreide webshop waarmee wij dag en nacht in de buurt zijn om u te voorzien van de beste producten en diensten. Vanzelfsprekend garanderen wij u de beste service en ondersteuning, want uw succes is onze passie.

Over wasco

"Wasco is onderdeel van het beursgenoteerde Ferguson, de grootste bouwgerelateerde distributeur ter wereld. Met een compleet assortiment van maar liefst 450.000 producten en een constante en uitgebreide voorraad zijn wij altijd in staat u snel van dienst te zijn en leveren wij de meeste producten binnen 24 uur".

Ga voor zekerheid
Wij begrijpen als geen ander dat u zekerheid zoekt en graag samenwerkt met een betrouwbare leverancier. Wij bieden u 5 zekerheden waarmee wij onze kwaliteit garanderen en waarborgen die u verdient en die u van ons gewend bent.

De 5 zekerheden van Wasco:
1.    een ruim assortiment van 450.000 producten
2.    snelle en betrouwbare levering
3.    service en ondersteuning van echte vakmensen
4.    flexibel door het bieden van 100% maatwerk
5.    dag en nacht beschikbaar


Health and Safety
Wasco neemt de gezondheid, het welzijn en welbevinden van haar medewerkers erg serieus. Daarom neemt “Health & Safety” een belangrijke positie in binnen onze organisatie. Dit project wordt ondersteund door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie

ESF Duurzaam