Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Winterwarm Heating Solutions

Winterwarm Heating Solutions

Als bedrijf kom je warm de winter door met Winterwarm! De naam staat al jaren garant voor gedegen advies, efficiënte levering, snelle service en betrouwbare verwarmingstoestellen. Alle producten van Winterwarm voldoen natuurlijk aan de internationale normen en eisen. De afdeling Research en Development van Winterwarm volgt de marktontwikkelingen op de voet en verbetert aan de hand daarvan voortdurend het bestaande programma. Deze afdeling ontwikkelt uiteraard ook nieuwe producten. Op deze manier heeft Winterwarm het voor elkaar gekregen om in Nederland een leidende marktpositie te veroveren. Winterwarm opereert ook internationaal, want een groot deel van de omzet bestaat uit export. 

Winterwarm hr-serie

Direct gestookte luchtverwarmer met hoog rendement

Efficiëntie, energiezuinigheid en comfort worden bij de Winterwarm hr-serie (hoog rendement) met elkaar gecombineerd. Deze combinatie ontstaat uit verschillende unieke eigenschappen. Met deze luchtverwarmers kan tot 30% energie bespaard worden in vergelijking met oudere modellen. De investeringsaftrekmogelijkheid via de EIA zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is voor de eindgebruiker om oude luchtverwarmers te vervangen door de Winterwarm hr-serie. 

Winterwarm TR-serie

Robuuste industriële luchtverwarmer

Met de robuuste industriële luchtverwarmer Winterwarm TR kun je alle kanten op. Dit apparaat is geschikt voor industriële toepassingen waar een grote capaciteit wordt gevraagd (80-150 kW). Speciale uitvoeringen zoals een centrifugaal toestel voor buitenluchtaanzuiging of een rooftop voor opstelling op het dak (24-150 kW) zijn ook mogelijk bij deze serie. 

 

Winterwarm XR-serie

De meest verkocht luchtverwarmer van de laatste 10 jaar

De Winterwarm XR is in de techniek helemaal gericht op de moderne industriële (nieuw)bouw. Deze serie bestaat uit luchtverwarmers die efficiënt en duurzaam zijn. Het kleine formaat van de apparaten zorgt ervoor dat deze een breed toepassingsgebied hebben. 

Winterwarm WWH-serie

Indirect gestookte luchtverwarmer

Iedere bedrijfsruimte is comfortabel verwarmd met de Winterwarm WWH in combinatie met een cv-ketel. De indirect gestookte luchtverwarmer is door een uitgebalanceerd ontwerp en een uitgekiende combinatie van ventilator, wisselaar en uitblaasmogelijkheden een optimale verwarmer voor vrijwel iedere ruimte.