Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Welkom bij Wasco

Wasco is de meest klantgerichte groothandel in verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie en onderdelen. Met meer dan 50 jaar ervaring is Wasco een begrip in de installatiebranche. Wasco ontzorgt haar klanten met nuchter en vakkundig advies, verrassend innovatieve oplossingen en een snelle, foutloze levering. De gebruiksvriendelijke webshop biedt een zeer uitgebreid assortiment van ruim 500.000 producten. Wasco heeft twee grote distributiecentra en is met meer dan 35 vestigingen altijd in de buurt.

English version

1970-2020

Wat in 1970 begon als een bedrijf dat WASmachine COmbinaties verkocht is in 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in de installatiebranche. Wasco is opgericht door Geert en Betty van den Belt. Wat begon in een schuur groeide uit naar een bedrijf met meerdere vestigingen. In 2002 werd Wasco verkocht, de Van den Belts bleven wel leiding geven aan de groothandel. Begin 2019 kwam Wasco wederom in andere handen terecht. Gilde nam samen met het Wasco management de aandelen over. Als algemeen directeur heeft Herold van den Belt nu de eer om het jubileumjaar te vieren met klanten, leveranciers, collega’s en andere relaties.

Historie

Kennis

WasCollege

WasCollege is het opleidingsinstituut van Wasco. Met WasCollege bieden wij verschillende landelijk erkende opleidingen voor installateurs. Bij WasCollege leer je de theorie en krijg je de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

WasCollege

Toekomstbestendige renovatie

Welke oplossingen, tools en producten heb je als installateur nodig om woningen veilig, vlot en succesvol energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken? Wij helpen je om een toekomstbestendige renovatie op touw te zetten.

Toekomstbestendige renovatie

Techniek

Wasco snapt dat het in deze veranderende branche steeds lastiger wordt om alles te weten. Wij ondersteunen jou graag. Onze afdeling Techniek voorziet jou graag van advies.

Techniek en advies

Werken bij Wasco

Met meer dan 50 jaar ervaring is Wasco een van de grootste technische groothandels in Nederland. Vanuit dit vakmanschap bieden wij mooie uitdagingen in uiteenlopende vakgebieden. Bekijk of er een vacature voor je is of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaam ondernemen is een proces waarbij People, Planet & Profit centraal staan. Het is een belangrijk onderdeel van de primaire bedrijfsvoering van Wasco. De klant staat daarbij altijd voorop, bij alles wat we doen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen