Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Informatie over het coronavirus en WasCollege

Op basis van de nieuwe richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om in ieder geval tot en met 6 april WasCollege te sluiten. Alle geplande opleidingen en trainingen tot die datum gaan daarom niet door. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen op de pagina over Wasco/WasCollege en het coronavirus.

Meer informatie

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

Opleidingen

WasCollege verzorgt inmiddels elf opleidingen. Met deze opleidingen ben je altijd klaar voor de toekomst.

Bekijk het aanbod

Locatie

WasCollege maakt veel gebruik van het Wasco Energie Centrum. Op deze bijzondere locatie volg jij een opleiding tussen de werkende installaties. Extra handig als de opleiding die je volgt ook een praktijkdeel heeft.

Lees meer over het Wasco Energie Centrum

Opleiders

De vier opleiders van WasCollege leren jou alles wat je wilt weten. Iedere opleider heeft zijn eigen expertise en je zal ze dus bij verschillende opleidingen tegenkomen.

Maak kennis met onze opleiders
WasCollege is door InstallQ geaccrediteerd om de opleidingen ISSO 72 en ISSO 98 te mogen verzorgen.

Voor alle WasCollege-opleidingen kun je mogelijk gebruik maken van de OTIB-subsidie. Meer informatie hierover vind je op de OTIB-website.