Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Informatie over het coronavirus en WasCollege

WasCollege gaat conform de richtlijnen haar deuren op 15 juni weer openen. Dat doen we door eerst de tijdelijk stopgezette opleidingen weer op te gaan pakken en af te gaan ronden. Daarna willen wij in samenwerking met onze examenpartners voor F-gassen en ISSO de nieuwe data voor alle WasCollege opleidingen zo spoedig mogelijk aan jullie communiceren. Zodra wij meer weten zullen wij dit direct melden.

Meer informatie

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

Opleidingen

WasCollege verzorgt inmiddels elf opleidingen. Met deze opleidingen ben je altijd klaar voor de toekomst.

Bekijk het aanbod

Locatie

WasCollege maakt veel gebruik van het Wasco Energie Centrum. Op deze bijzondere locatie volg jij een opleiding tussen de werkende installaties. Extra handig als de opleiding die je volgt ook een praktijkdeel heeft.

Lees meer over het Wasco Energie Centrum

Opleiders

De vier opleiders van WasCollege leren jou alles wat je wilt weten. Iedere opleider heeft zijn eigen expertise en je zal ze dus bij verschillende opleidingen tegenkomen.

Maak kennis met onze opleiders
WasCollege is door InstallQ geaccrediteerd om de opleidingen ISSO 72 en ISSO 98 te mogen verzorgen.

Voor alle WasCollege-opleidingen kun je mogelijk gebruik maken van de OTIB-subsidie. Meer informatie hierover vind je op de OTIB-website.