Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco – jouw groothandel in sanitair

Wasco is jouw groothandel in sanitair. Met ons brede assortiment bieden wij je alles wat je nodig hebt, van artikelen tot diensten.

Als groothandel in sanitair staan wij klaar voor je wanneer je bezig bent in woningbouw, met een hotel- of recreatieproject en wanneer je een klus hebt op het gebied van kleine utiliteit. Wasco denkt graag mee, adviseert en levert!

Bij onze vestigingen kun je altijd terecht. Hier krijg je advies voor je nieuwbouw- of renovatieproject, vertellen we je meer over onze producten en kun je ook verschillende artikelen direct meenemen. Onze medewerkers zijn er voor je, want met al hun ervaring weten zij je precies te vertellen wat je nodig hebt. Zoals je van een groothandel in sanitair verwacht. 

Wasco is er ook voor de hotel- en recreatiebranche. Als groothandel in sanitair helpen wij verschillende installateurs met hun projecten op dit gebied. Dit doen we door de producten te leveren, maar wij bieden ook verschillende diensten. Je kunt voor deze projecten bijvoorbeeld gebruikmaken van onze sanitairbox of van onze prefabmogelijkheden. 

Loodgieters kunnen ook terecht bij Wasco, want een groothandel in sanitair is er natuurlijk ook voor de loodgieter. Wasco levert verschillende loodgietersmaterialen, heeft gereedschap dat jij nodig hebt bij je werk en zorgt ervoor dat jij snel alle onderdelen krijgt waarmee jij je klus kunt klaren. Wasco is dus ook de groothandel voor jou als loodgieter. 

Ben je benieuwd wat wij allemaal voor je kunnen doen als sanitairgroothandel? Wil je bijvoorbeeld weten wat er allemaal in ons assortiment zit? Of wil je meer lezen over de diensten die wij bieden? Hieronder vind je meer informatie over alles wat wij te bieden hebben. Heb je nog vragen? Onder het kopje klantenservice kun je lezen hoe je ons kunt bereiken. Wij staan voor je klaar!

Assortiment

Als groothandel in sanitair hebben wij een uitgebreid assortiment. Wij hebben een groot aantal sanitairartikelen op voorraad liggen en het volledige sanitairassortiment is online te bestellen. Dit zijn artikelen voor je projecten, maar ook artikelen voor de losse verkoop. Als je dus snel een kleinere klus moet klaren helpen wij je meteen verder. Of het nu gaat om kranen, douches, toiletten, wastafels, meubels, hemelwaterafvoer, zinkwerk of onderdelen: Wasco heeft het voor je!

Assortiment

Onderdelenzoeker

Wasco is de grootste leverancier van onderdelen in Nederland. Als sanitairgroothandel betekent dat natuurlijk ook dat wij de grootste zijn in sanitaironderdelen. Al onze sanitaironderdelen zijn terug te vinden in onze onderdelenzoeker. Zoek op merk, toepassing en serie. Daarna verschijnen het artikel en de bijbehorende onderdelen vanzelf. Je kunt ook in de lijntekening klikken op het onderdeel dat je nodig hebt.

Onderdelenzoeker sanitair

Persoonlijk advies

Wij hebben als groothandel sanitair veel ervaring op het gebied van projecten en producten. Onze specialisten staan daarom graag voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Op elke vestiging in het land vind je sanitairkenners. Heb je dus een vraag over producten, diensten of iets anders dat gerelateerd is aan sanitair? We ontvangen je graag bij een Wasco-vestiging! Met meer dan 30 vestigingen zijn we altijd bij je in de buurt.

Bezoek een vestiging

Diensten

Wij zijn een groothandel in sanitair die er voor jou is op het gebied van producten en diensten. Onze sanitairdiensten helpen jou om je werk zo goed mogelijk te doen. We weten hoe kwetsbaar deze producten zijn, dus om transportschade te voorkomen hebben we de sanitairbox gemaakt. We weten ook dat het veel tijd kan kosten om sanitair te installeren, maar met onze bouwlogistiek zorgen wij ervoor dat je 25% minder tijd kwijt bent dan zonder de bouwlogistiek. Ontdek al onze sanitairdiensten.

Bekijk alle diensten

Prefab

Met prefab maken we jouw werk nog makkelijker. Als sanitairgroothandel zijn wij volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en dus ook van het feit dat het soms moeilijk is om genoeg vakmensen te krijgen om je project af te krijgen. Daarom bieden wij prefaboplossingen, waarmee we jou helpen om jouw werk snel en tegen veel lagere faalkosten te realiseren.

Lees alles over prefab

Klantenservice

Heb je hier niet kunnen vinden wat je zocht over Wasco als sanitairgroothandel? Wij kunnen je verder helpen. Bezoek onze klantenservicepagina en kijk tussen onze veelgestelde vragen, bekijk de videopagina met video’s over onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Klantenservice