Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
 1. Home
 2. Nieuws

Masterwatt RVS E-Smart boiler

19/02/2020

Met de Masterwatt RVS E-Smart boiler heb je een slimme elektrische boiler van uitstekende kwaliteit in handen. De boiler is voorzien van een B-label en beschikt over de nodige keurmerken. De Masterwatt E-Smart boiler is verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 50 tot maar liefst 150 liter. Het verwarmingselement is respectievelijk 2.000 of 3.000 watt, afhankelijk van de inhoud. 

Flinterdunne Oni nu ook elektrisch, Oni-El

17/02/2020

In hedendaagse goed geïsoleerde huizen, vaak uitgerust met PV-panelen, vormt elektrische verwarming een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke en vooral duurzame oplossing. Oni, de dunste aluminium designradiator die Vasco ooit ontwikkelde, is er nu ook in een elektrische versie. Zo koppelt Vasco minimalistisch topdesign aan een ultrasnelle reactietijd. Het resultaat? Oogstrelend warmtecomfort voor elk interieur. 

 

Stille en duurzame Jaga Briza 22 koelt en verwarmt naar wens

14/02/2020

Hoe handig is het als je in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen met één enkel klimaattoestel? Met de Jaga Briza 22 is het mogelijk. Deze nieuwe ventilatorconvector is multi-inzetbaar. Is er behoefte aan verkoeling? Dan gebeurt dat met een capaciteit vergelijkbaar aan die van airconditioning. Verwarmen op koude dagen gaat net zo makkelijk en snel als bij een reguliere radiator. Kortom, het binnenklimaat is altijd comfortabel en makkelijk regelbaar met de Jaga Briza 22.

Wasco breidt distributiecentrum uit met 8.000 m2

17/01/2020

Drie jaar geleden realiseerde Wasco een nieuw distributiecentrum van maar liefst 18.000 m² op de Ecofactorij in Apeldoorn. Door de forse groei van de bedrijfsactiviteiten wordt het distributiecentrum nu uitgebreid met nog eens 8000 m². De aanbouw wordt zeer duurzaam gebouwd, conform de BREEAM outstanding norm.

Wasco viert 50-jarig bestaan

17/01/2020

Wasco bestaat 50 jaar en dat wil het bedrijf niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met onder meer feestelijke acties, ontbijt in de vestigingen, zonnige barbecues, de Wasco Experience op 28 en 29 oktober en James Bond filmpremière wil Wasco haar relaties bedanken. Van klant tot leverancier, van monteur tot werkvoorbereider, aan iedereen is gedacht. Kijk op de jubileumpagina voor alle activiteiten. 

Welkom bij Wasco

20/01/2020

Het voelt alsof je thuiskomt na een lange dag werken. Je schoenen blijven nog net aan, maar verder is een bezoek aan al onze 34 vestigingen een gezellige onderbreking van je hectische werkdag. Wij nemen graag de tijd voor je, dus pak alvast een lekkere bak koffie.

Natuurlijk kom je niet alleen voor de gezelligheid. Wij zijn een serieuze sparringpartner voor jou bij al je technische uitdagingen. Want hoe fijn het ook is om alleen op pad te zijn, soms wil je even de diepte in met vakgenoten. Ideeën uitwisselen om tot de beste oplossingen in je werk te komen. Wij denken graag met je mee.

Grundfos Championship 2020

27/12/2019

Laat zien wat je in huis hebt op de Nederlandse voorrondes voor het Grundfos Installer Championship! Versla alle andere Nederlandse deelnemers en ga naar de wereldkampioenschappen in Milaan!

RECTIFICATIE: actieperiode Ketel Deals

31/12/2019

In de gedrukte versie van de Nefit Ketel Deals van januari 2020 staat een drukfout. De actieperiode geldt niet tot en met februari 2020 maar de actieperiode geldt van 1 tot en met 31 januari 2020.

Nieuw in het assortiment: SOFAR SOLAR OMVORMERS

23/12/2019

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar-groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich sinds 2007 bezig met duurzame producten en in 2012 vestigde het zichzelf definitief in de zonnepanelen markt. Met ruim 400 werknemers heeft Sofar Solar een zeer sterk en ervaren R & D-team die de inverter technologie, zowel software als hardware, aanzienlijk heeft verbeterd.

De Sofar Solar omvormers zijn standaard voorzien van een wifi-module (WLAN) en DC-schakelaar en hebben een handig lcd-scherm waarop jouw klant de productie van de installatie makkelijk kan volgen. Met de Solarman Pro App kan jij jouw geïnstalleerde systemen volgen en via de Solarman Home App kan je jouw klant toegang geven tot alle relevante informatie over zijn systeem!

 

 

INTRA WASGOOT P181SV

23/12/2019

Bij Intra Benelux B.V. hebben we als doel jouw gebruiksgemak centraal te stellen. Dit komt tot uiting in al onze diensten en zeker ook in onze producten.

We laten je graag kennis maken met onze P181SV wasgoot. Deze wasgoot is gemaakt van rvs AISI-304 en verkrijgbaar in de lengtes 120 cm en 180 cm. De goten zijn perfect aan elkaar te koppelen (zie onderstaande foto). Als de standaard lengte van deze wasgoot (al dan niet gekoppeld) niet de gewenste oplossing levert, kunnen we voor jou een maatwerkgoot produceren. De wasgoot kan met of zonder kraangaten geleverd worden en op jouw verzoek kunnen we de wasgoot leveren met voorgemonteerd leidingwerk en kranen. Denk dan aan een meng-, fontein-, zelfsluitende of een infrarood kraan.

COMFORT LINE TWIST

23/12/2019

draaideur met vaste wand 90 x 200 cm

 • 6 mm veiligheidsglas
 • Te plaatsen op een douchebak of direct op de vloer
 • Verstelbare profielen
 • Schroeven verborgen dankzij het Clip-on systeem
 • Scharnieren met Lift-up technologie
 • Omkeerbaar (links en rechts te plaatsen)
 • Magnetische sluiting
 • Deurknop in verchroomd messing

Openings- en levertijden Wasco tijdens de feestdagen

12/12/2019

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat wij ook aangepaste openings-, lever- en besteltijden hebben. Om het voor jou zo duidelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van alle openings-, lever- en besteltijden tussen 23 december en 4 januari.

De Europese Green Deal

12/12/2019

Als dit voorstel wordt aangenomen dan heeft dat ook voor onze branche flink wat voeten in aarde. We hebben een aantal nieuwsberichten waarin meer informatie staat even voor jou opgesomd.

 • Wat staat er in de 'Green Deal' van de Europese Commissie? Vooralsnog is het een voorstel en als alle lidstaten hiermee instemmen zullen er nog veel details van het plan uitgewerkt moeten worden. Het uiteindelijke doel is om van Europa het eerste klimaatneutrale continent ter wereld te maken.
  Lees verder op Nu.nl
 • Timmermans wil haast maken in de strijd tegen klimaatverandering. Het gaat niet snel genoeg, dat is het motto van het gisteren gepresenteerde voorstel aan het Europees Parlement.
  Lees verder op NOS.nl
 • Als de lidstaten instemmen met dit voorstel, dan merken jij en ik er heel veel van. De haalbaarheid van de voornemens in het plan verschillen per thema. 
  Lees verder op NOS.nl
 • Centraal in de Green Deal staat de ambitie om Europa over dertig jaar klimaatneutraal te maken. Dat betekent dat de volledige uitstoot van broeikasgassen wordt gecompenseerd. In de plannen van Von der Leyen en Timmermans betekent dit dat de netto uitstoot van de EU nul is.
  Lees verder op Nu.nl
 • Milieuorganisaties vinden dat het plan nog niet ver genoeg gaat. Het is dweilen met de kraan open!
  Lees verder op AD.nl

ISDE gaat wijzigen in 2020

26/11/2019

In 2020 gaat er flink wat gewijzigd worden aan de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Er zijn twee belangrijke wijzigingen die per 1 januari 2020 ingaan.

Jaga Strada Hybrid, de radiator van de toekomst

26/11/2019

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte snel te koelen.

- Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur
- Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430
- Reageert snel op jouw leefritme en wisselende weersomstandigheden
- Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
- In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen
- Hr-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur