Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Gezondheidsraad wil dat alle loden leidingen vervangen worden

06/11/2019

Eigenaren van oude woningen met loden waterleidingen moeten volgens de Gezondheidsraad gestimuleerd worden door het kabinet om deze te laten vervangen. Lood in drinkwater is nog schadelijker dan voorheen werd gedacht, waardoor de Gezondheidsraad nu aan de bel trekt.  

Thermorossi pelletkachels op voorraad bij Wasco!

17/10/2019

Het Italiaanse bedrijf Thermorossi werkt al meer dan 40 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu één van de toonaangevende en geavanceerde Europese fabrikanten van hout, pellets en zonneverwarming technologieën. Thermorossi produceert volgens modernere technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen. Alle kwaliteitskachels van het Italiaanse merk Thermorossi kenmerken zich door hun superstille werking, nl. 36 dB. Alle kachels worden geleverd incl. een handige afstandsbediening, hebben eenvoudige bediening en installatie en zijn programmeerbaar op de door u gewenste tijden. De brander en warmtewisselaar zijn in gietijzer uitgevoerd. In de cv-modellen is het gepatenteerde pelletpower-systeem gemonteerd. Hierbij wordt de brander automatisch gereinigd. Elke pelletkachel van Thermorossi is een uur lang getest in de fabriek, zo garanderen ze de hoge kwaliteit.

 

Masterwatt Calor elektrische badkamerradiator

17/10/2019

De Calor van Masterwatt is een mooie badkamerradiator van hoge kwaliteit. Deze voldoet aan de beste keurmerken en de thermostaat voldoet aan de laatste regelgeving. De radiatoren zijn voorgevuld en worden stekkerklaar geleverd, waardoor ophangen een eenvoudige klus is. 

Vaillant aroSTOR warmtepompboiler

17/10/2019

De aroSTOR warmtepompboiler is een zeer efficiënte en betaalbare oplossing voor warm water in huis. Het product komt in aanmerking voor ISDE, waarmee de kostprijs snel kan worden terugverdiend. De serie warmtepompboilers is te verkrijgen in verschillende capaciteiten: wandmodellen van 80, 100 en 150 liter (voor huishoudens van 2 tot 4 personen) en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter (voor huishoudens van 5 tot 6 personen).

Hoe zit het met de stikstofdiscussie?

09/10/2019

Doordat er nog geen duidelijke maatregelen zijn om de stikstofcrisis aan te pakken liggen veel bouwprojecten stil. De verwachting is dat er veel ontslagen zullen vallen doordat deze projecten de komende tijd niet door zullen gaan. 

Bekijk hier onze nieuwe bedrijfsvideo

23/09/2019

Wij laten jou graag zien waar Wasco voor staat. Hoe kunnen we dat beter doen dan met een mooie, nieuwe bedrijfsvideo? Daarom presenteren wij met trots onze nieuwe bedrijfsvideo. 

Woninglabels verbeteren doe je met de nieuwe Nefit ProLine Eco

22/08/2019

Met het hr-combitoestel van Nefit, de ProLine Eco, verbeter je op een slimme manier woninglabels. Dit toestel is ontwikkeld voor renovatieprojecten en heeft één van de hoogste tapwaterrendementen in de markt. Door de beste prijs-prestatieverhouding is de ProLine Eco HRC24/CW4 de meest effectieve en efficiënte keuze bij het opwaarderen van woningen naar energielabel B.

Klimaatakkoord: gasrekening omhoog, energie wordt goedkoper

25/06/2019

De energiebelasting op gas zal tot 2026 in totaal met 10 cent per m3 stijgen. De energiebelasting op elektriciteit gaat met 5 cent per kWh omlaag. Dat meldt NOS op basis van bronnen. Deze maatregelen zouden in het Klimaatakkoord staan dat naar verwachting vrijdag wordt gepresenteerd. 

Nieuw! Griffon Cleaning Range

22/07/2019

Elk project schoon opgeleverd met het assortiment reinigingsmiddelen van Griffon! Compleet en krachtig assortiment reinigingsmiddelen voor professionals

Griffon heeft zijn assortiment uitgebreid met een gloednieuwe, herkenbare reeks reinigingsmiddelen voor de professional. Een compleet assortiment met krachtige reinigingsoplossingen voor de meest voorkomende reinigingssituaties voor vakmensen. Met de nieuwe Duo ontstopper, sanitair-reiniger, ontvetter en lijmverwijderingsspray garandeert Griffon krachtige formules met een snel effect. De perfecte aanvulling op de uitrusting van een professional.

50.000e bezoeker voor het Wasco Energie Centrum

25/03/2019

Twello, 25 maart 2019 - Wasco rolde vandaag de blauwe loper uit voor Paul Boerboom. De monteur van Boerboom Loodgietersbedrijf werd compleet verrast als 50.000e bezoeker van het Wasco Energie Centrum, terwijl hij dacht dat hij alleen voor een F-gassen opleiding kwam. Xander Hagens, commercieel directeur bij Wasco, zette hem in het feestelijk versierde Wasco Energie Centrum in het zonnetje en overhandigde hem zijn cadeau (een aircoset van Haier).

De inbouwoplossingen van DELABIE

22/07/2019

Design en functionaliteit voor utiliteitsbouw

De TEMPOMATIC 4 inbouw-urinoirspoeler en de TEMPOMIX 3 inbouw-douchemengkraan zijn uitgerust met een innovatief waterdicht systeem, gepatenteerd door DELABIE. Dit nieuwe concept combineert design met functionaliteit.

DMEGC Ultra Black paneel nu ook met zwarte busbars

22/07/2019

Dit paneel van DMEGC is een ultrazwart PERC-monopaneel met een zwarte backsheet en zwart aluminium frame in de afmeting 1650 x 992 x 40 mm.

Door een aanpassing in het productieproces van dit paneel is het nu mogelijk om zwarte busbars te gebruiken. Zo krijgt het paneel een volledig zwart uiterlijk. Dit levert een stijlvol en strak design op voor deze Ultra Black-serie.

Compact Residential van SolarEdge!

22/07/2019

SolarEdge heeft een residentiële DC-geoptimaliseerde omvormer ontwikkeld voor PV-systemen van 4 tot 8 panelen. Deze compacte omvormer is uitermate geschikt voor woningen met kleine dakoppervlaktes, sociale woningbouw of om aan minimale duurzaamheidseisen te voldoen.