Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

ISDE-budget voor 2019 €100 miljoen

25/02/2019

Het ISDE-budget voor 2019 is vastgesteld op €100 miljoen. In 2018 werd hetzelfde bedrag beschikbaar gesteld. Hoeveel subsidie je krijgt op een apparaat hangt af van het soort zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel of pelletkachel dat je aanschaft en van de energieprestatie. 

Nieuw in het assortiment: Huawei omvormers

18/02/2019

De volledige levenscyclus van PV-energieopwekking moet zo goed mogelijk zijn. Dat is de reden dat Huawei tijdens deze hele cyclus blijft innoveren en optimaliseren. De oplossingen van dit merk zorgen ervoor dat elk PV-energiesysteem op het dak efficiënter en intelligenter is, bij residentiële en commerciële (grootschalige) oplossingen. 

VSH breidt assortiment uit met PowerPress

11/02/2019

VSH breidt haar assortiment uit met een compleet nieuw press-leidingsysteem voor dikwandige stalen buizen; de VSH PowerPress. Het systeem bestaat uit DW-profiel press-fittingen en appendages in de afmetingen ½” tot en met 2”. 

We staan op Duurzaam Verwarmd

13/02/2019

Wasco staat van 19 t/m 21 maart op de vakbeurs Duurzaam Verwarmd in de Expo Haarlemmermeer (vlakbij Schiphol). De vakbeurs Duurzaam Verwarmd wordt samen met Solar Solutions georganiseerd, de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa. 

Brandweer krijgt dagelijks meerdere meldingen over koolmonoxidevergifting

15/02/2019

De Nederlandse Brandwonden Stichting heeft onlangs de online enquête ‘Koolmonoxide 2018’ gehouden en daaruit is gebleken dat 85% van de mensen denkt dat ze geen risico lopen op een koolmonoxidevergiftiging. Helaas is het in de praktijk anders, want de brandweer krijgt juist iedere dag meldingen binnen over een mogelijke koolmonoxidevergiftiging. 

COMAP stelt derde generatie MultiSkin-perskoppeling voor

13/02/2019

Al meer dan 20 jaar is COMAP MultiSkin dé trendsetter op de Nederlandse perskoppelingenmarkt. De bekende koppeling met de groene Visu Control® ring onderging begin dit jaar een volledige make over. Daardoor introduceert COMAP nu de derde generatie MultiSkin-perskoppelingen Uiteraard heeft ook deze generatie perskoppelingen de eigenschappen die het product door de jaren heen hebben gekenmerkt.

De ruimtebesparende wastafelsifon van McAlpine

13/02/2019

McAlpine zorgt ervoor dat jij nooit meer in de problemen komt als je een sifon moet plaatsen in een kleine ruimte. Het merk introduceert de McAlpine ruimtebesparende wastafelsifon. Deze sifon is uiterst geschikt voor ruimtes met weinig inbouwhoogte of –diepte. 

Wasco, de beste op alle onderdelen. Nu ook in onderdelen voor warmtepompen!

15/03/2019
Als eerste groothandel in Nederland presenteert Wasco het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor warmtepompen. Met de toevoeging van deze onderdelen aan het assortiment, anticiperen we op ontwikkelingen in de markt voor warmtepompen. Bovendien verstevigen we onze leidende positie in Nederland op het gebied van onderdelen.

Ook voor het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen kun je dus voortaan terecht bij Wasco! De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn uit voorraad leverbaar. Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo de one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven die je gewend bent.

Onderdelenzoeker
Uiteraard zijn alle modellen van de bovenstaande merken te vinden met de vernieuwde onderdelenzoeker. Zo wordt het nog eenvoudiger om het juiste onderdeel te vinden. Kom je er niet uit? Dan is er altijd nog de Wasco Onderdelen verkoop binnendienst om je te helpen.

Gilde en management nemen samen Wasco over van Ferguson plc.

21/12/2018

Gilde Equity Management (GEM) Benelux en het management worden de nieuwe aandeelhouders van Wasco, een toonaangevende groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. De huidige eigenaar Ferguson plc, een van de grootste bouwgerelateerde distributeurs ter wereld, wordt door middel van een management buy-out uitgekocht. Wasco is dé professionele groothandel in verwarming, sanitair, onderdelen, ventilatie en koeling. Met 36 vestigingen door heel Nederland, 2 distributiecentra en een uitgebreide webshop worden installateurs dag en nacht van de beste service en ondersteuning voorzien.