Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
 1. Home
 2. Nieuws

Wasco breidt distributiecentrum uit met 8.000 m2

17/01/2020

Drie jaar geleden realiseerde Wasco een nieuw distributiecentrum van maar liefst 18.000 m² op de Ecofactorij in Apeldoorn. Door de forse groei van de bedrijfsactiviteiten wordt het distributiecentrum nu uitgebreid met nog eens 8000 m². De aanbouw wordt zeer duurzaam gebouwd, conform de BREEAM outstanding norm.

Wasco viert 50-jarig bestaan

17/01/2020

Wasco bestaat 50 jaar en dat wil het bedrijf niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met onder meer feestelijke acties, ontbijt in de vestigingen, zonnige barbecues, de Wasco Experience op 28 en 29 oktober en James Bond filmpremière wil Wasco haar relaties bedanken. Van klant tot leverancier, van monteur tot werkvoorbereider, aan iedereen is gedacht. Kijk op de jubileumpagina voor alle activiteiten. 

Grundfos Championship 2020

27/12/2019

Laat zien wat je in huis hebt op de Nederlandse voorrondes voor het Grundfos Installer Championship! Versla alle andere Nederlandse deelnemers en ga naar de wereldkampioenschappen in Milaan!

RECTIFICATIE: actieperiode Ketel Deals

31/12/2019

In de gedrukte versie van de Nefit Ketel Deals van januari 2020 staat een drukfout. De actieperiode geldt niet tot en met februari 2020 maar de actieperiode geldt van 1 tot en met 31 januari 2020.

Nieuw in het assortiment: SOFAR SOLAR OMVORMERS

23/12/2019

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar-groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich sinds 2007 bezig met duurzame producten en in 2012 vestigde het zichzelf definitief in de zonnepanelen markt. Met ruim 400 werknemers heeft Sofar Solar een zeer sterk en ervaren R & D-team die de inverter technologie, zowel software als hardware, aanzienlijk heeft verbeterd.

De Sofar Solar omvormers zijn standaard voorzien van een wifi-module (WLAN) en DC-schakelaar en hebben een handig lcd-scherm waarop jouw klant de productie van de installatie makkelijk kan volgen. Met de Solarman Pro App kan jij jouw geïnstalleerde systemen volgen en via de Solarman Home App kan je jouw klant toegang geven tot alle relevante informatie over zijn systeem!

 

 

INTRA WASGOOT P181SV

23/12/2019

Bij Intra Benelux B.V. hebben we als doel jouw gebruiksgemak centraal te stellen. Dit komt tot uiting in al onze diensten en zeker ook in onze producten.

We laten je graag kennis maken met onze P181SV wasgoot. Deze wasgoot is gemaakt van rvs AISI-304 en verkrijgbaar in de lengtes 120 cm en 180 cm. De goten zijn perfect aan elkaar te koppelen (zie onderstaande foto). Als de standaard lengte van deze wasgoot (al dan niet gekoppeld) niet de gewenste oplossing levert, kunnen we voor jou een maatwerkgoot produceren. De wasgoot kan met of zonder kraangaten geleverd worden en op jouw verzoek kunnen we de wasgoot leveren met voorgemonteerd leidingwerk en kranen. Denk dan aan een meng-, fontein-, zelfsluitende of een infrarood kraan.

COMFORT LINE TWIST

23/12/2019

draaideur met vaste wand 90 x 200 cm

 • 6 mm veiligheidsglas
 • Te plaatsen op een douchebak of direct op de vloer
 • Verstelbare profielen
 • Schroeven verborgen dankzij het Clip-on systeem
 • Scharnieren met Lift-up technologie
 • Omkeerbaar (links en rechts te plaatsen)
 • Magnetische sluiting
 • Deurknop in verchroomd messing

Openings- en levertijden Wasco tijdens de feestdagen

12/12/2019

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat wij ook aangepaste openings-, lever- en besteltijden hebben. Om het voor jou zo duidelijk mogelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van alle openings-, lever- en besteltijden tussen 23 december en 4 januari.

De Europese Green Deal

12/12/2019

Als dit voorstel wordt aangenomen dan heeft dat ook voor onze branche flink wat voeten in aarde. We hebben een aantal nieuwsberichten waarin meer informatie staat even voor jou opgesomd.

 • Wat staat er in de 'Green Deal' van de Europese Commissie? Vooralsnog is het een voorstel en als alle lidstaten hiermee instemmen zullen er nog veel details van het plan uitgewerkt moeten worden. Het uiteindelijke doel is om van Europa het eerste klimaatneutrale continent ter wereld te maken.
  Lees verder op Nu.nl
 • Timmermans wil haast maken in de strijd tegen klimaatverandering. Het gaat niet snel genoeg, dat is het motto van het gisteren gepresenteerde voorstel aan het Europees Parlement.
  Lees verder op NOS.nl
 • Als de lidstaten instemmen met dit voorstel, dan merken jij en ik er heel veel van. De haalbaarheid van de voornemens in het plan verschillen per thema. 
  Lees verder op NOS.nl
 • Centraal in de Green Deal staat de ambitie om Europa over dertig jaar klimaatneutraal te maken. Dat betekent dat de volledige uitstoot van broeikasgassen wordt gecompenseerd. In de plannen van Von der Leyen en Timmermans betekent dit dat de netto uitstoot van de EU nul is.
  Lees verder op Nu.nl
 • Milieuorganisaties vinden dat het plan nog niet ver genoeg gaat. Het is dweilen met de kraan open!
  Lees verder op AD.nl

ISDE gaat wijzigen in 2020

26/11/2019

In 2020 gaat er flink wat gewijzigd worden aan de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE). Er zijn twee belangrijke wijzigingen die per 1 januari 2020 ingaan.

Jaga Strada Hybrid, de radiator van de toekomst

26/11/2019

De nieuwste innovatieve radiator van Jaga Climate Designers is de Strada Hybrid. Naast de Low-H₂O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft dit systeem óók het vermogen om de ruimte snel te koelen.

- Strada Hybrid werkt efficiënt óók op de laagste watertemperatuur
- Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430
- Reageert snel op jouw leefritme en wisselende weersomstandigheden
- Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
- In combinatie met een warmtepomp energie-efficiënt koelen
- Hr-ketels kunnen maximaal presteren op hun laagste temperatuur

Gezondheidsraad wil dat alle loden leidingen vervangen worden

06/11/2019

Eigenaren van oude woningen met loden waterleidingen moeten volgens de Gezondheidsraad gestimuleerd worden door het kabinet om deze te laten vervangen. Lood in drinkwater is nog schadelijker dan voorheen werd gedacht, waardoor de Gezondheidsraad nu aan de bel trekt.  

Thermorossi pelletkachels op voorraad bij Wasco!

17/10/2019

Het Italiaanse bedrijf Thermorossi werkt al meer dan 40 jaar met succes in de verwarmingssector en is nu één van de toonaangevende en geavanceerde Europese fabrikanten van hout, pellets en zonneverwarming technologieën. Thermorossi produceert volgens modernere technologieën en elk product voldoet aan de strengste Europese normen. Alle kwaliteitskachels van het Italiaanse merk Thermorossi kenmerken zich door hun superstille werking, nl. 36 dB. Alle kachels worden geleverd incl. een handige afstandsbediening, hebben eenvoudige bediening en installatie en zijn programmeerbaar op de door u gewenste tijden. De brander en warmtewisselaar zijn in gietijzer uitgevoerd. In de cv-modellen is het gepatenteerde pelletpower-systeem gemonteerd. Hierbij wordt de brander automatisch gereinigd. Elke pelletkachel van Thermorossi is een uur lang getest in de fabriek, zo garanderen ze de hoge kwaliteit.

 

Masterwatt Calor elektrische badkamerradiator

17/10/2019

De Calor van Masterwatt is een mooie badkamerradiator van hoge kwaliteit. Deze voldoet aan de beste keurmerken en de thermostaat voldoet aan de laatste regelgeving. De radiatoren zijn voorgevuld en worden stekkerklaar geleverd, waardoor ophangen een eenvoudige klus is. 

Vaillant aroSTOR warmtepompboiler

17/10/2019

De aroSTOR warmtepompboiler is een zeer efficiënte en betaalbare oplossing voor warm water in huis. Het product komt in aanmerking voor ISDE, waarmee de kostprijs snel kan worden terugverdiend. De serie warmtepompboilers is te verkrijgen in verschillende capaciteiten: wandmodellen van 80, 100 en 150 liter (voor huishoudens van 2 tot 4 personen) en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter (voor huishoudens van 5 tot 6 personen).