Klantenservice
Zoek
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Salderingsregeling verlengd tot 2023

08/05/2019

Eigenaren van zonnepanelen hebben geluk, want de salderingsregeling blijft drie jaar langer bestaan dan was voorzien in het Regeerakkoord. Tot 1 januari 2023 wordt de regeling voortgezet. 

Ontdek het HVAC-assortiment van Siemens

23/04/2019

Creëer de perfecte installatie!
Van afsluiters en actoren tot opnemers, regelaars en thermostaten: alle producten van Siemens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Energie-efficiëntie, eenvoudige bediening en een lange levenscyclus behoren tot de essentiële kenmerken van elk van de producten van Siemens. KNX en BACnet verbeteren de compatibiliteit en zorgen voor een naadloze integratie in gebouwautomatisering en besturingssystemen. Bovendien krijg je overal en altijd ondersteuning met hulpmiddelen en apps die zijn ontworpen om jouw werk zo eenvoudig mogelijk te maken.
Kortom: met de slimme producten en tools van Siemens kun je je concentreren op het creëren van de perfecte installatie voor jouw klanten.

Assortiment Wilo-Stratos MAXO flink uitgebreid

23/04/2019

Het assortiment van de eerste echte ‘smart’-pomp ter wereld, de Wilo-Stratos MAXO, is flink uitgebreid. Daarmee komen de hoge energie-efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van deze hoog-rendement pomp van Wilo voor een nog groter aantal toepassingen beschikbaar. Er zijn 10 modellen aan het programma van de enkelpomp-uitvoeringen toegevoegd, in de maten DN32 t/m DN100. Ook de dubbelpomp-uitvoering, de Wilo-Stratos MAXO-D, is uitgebreid met 9 modellen in de maten DN25 t/m DN50. Speciaal voor warm tapwater-ringleidingen is de Wilo-Stratos MAXO-Z toegevoegd.

Fraai design en optimaal comfort met de Sanicompact Comfort Box

10/04/2019

Een compact wandcloset met montageframe en een geïntegreerde vermaler, dat is de nieuwe Sanicompact Comfort Box van Sanibroyeur®. Deze wandcloset is elegant en functioneel, deze kan namelijk tegen elke wand geplaatst worden zonder dat hier betegeling of pleisterwerk voor nodig is. 

Nieuw bij Wasco: Lubron waterontharders

10/04/2019

Het leidingwater in Nederland is natuurlijk van goede kwaliteit, maar de aanwezige hardheid zorgt nog steeds voor kalkaanslag. Lubron waterontharders bieden uitkomst en zorgen ervoor dat vlekvorming wordt tegengegaan en dat de levensduur van jouw apparatuur wordt verlengd.

Wasco, de beste op alle onderdelen. Nu ook in onderdelen voor warmtepompen!

15/03/2019
Als eerste groothandel in Nederland presenteert Wasco het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor warmtepompen. Met de toevoeging van deze onderdelen aan het assortiment, anticiperen we op ontwikkelingen in de markt voor warmtepompen. Bovendien verstevigen we onze leidende positie in Nederland op het gebied van onderdelen.

Ook voor het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen kun je dus voortaan terecht bij Wasco! De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, Alpha Innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn uit voorraad leverbaar. Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo de one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven die je gewend bent.

Onderdelenzoeker
Uiteraard zijn alle modellen van de bovenstaande merken te vinden met de vernieuwde onderdelenzoeker. Zo wordt het nog eenvoudiger om het juiste onderdeel te vinden. Kom je er niet uit? Dan is er altijd nog de Wasco Onderdelen verkoop binnendienst om je te helpen.

Modern design met oog voor het praktische: Zehnder Ribbon

11/04/2019

Een praktische radiator in een modern design. Dat is de Zehnder Ribbon. Het is net een stalen band die de badkamerradiator omhult. De ontwerpers van deze radiator raakten geïnspireerd door verschillende bouwwerken met verschillende lagen. Daardoor zijn de verspringende balken ontstaan. 

50.000e bezoeker voor het Wasco Energie Centrum

25/03/2019

Twello, 25 maart 2019 - Wasco rolde vandaag de blauwe loper uit voor Paul Boerboom. De monteur van Boerboom Loodgietersbedrijf werd compleet verrast als 50.000e bezoeker van het Wasco Energie Centrum, terwijl hij dacht dat hij alleen voor een F-gassen opleiding kwam. Xander Hagens, commercieel directeur bij Wasco, zette hem in het feestelijk versierde Wasco Energie Centrum in het zonnetje en overhandigde hem zijn cadeau (een aircoset van Haier).