Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 
  1. Home
  2. Nieuws

Intra zeepdispensers: te gebruiken voor zeep of desinfectiegel!

18/05/2020

Intra zeepdispensers: te gebruiken voor zeep of desinfectiegel! 

Hygiëne en design komen samen in de zeepdispensers van Intra.

Regelmatig je handen wassen is een goede gewoonte, zeker in deze bijzondere tijd waarin  we nu leven. De zeepdispensers van Intra zijn in diverse modellen te krijgen en eenvoudig te bevestigen. Je kunt eenvoudig een desinfectiegelegenheid creeren door deze dispenser in een centrale ruimte aan de wand te bevestigen, denk aan de entree of wachtruimte. 

Alle dispensers zijn in het kenmerkende strakke Zweedse design uitgevoerd. En zijn zowel voor handzeep als voor desinfectiegel geschikt.

Danfoss Icon

14/05/2020

Complete Smart Home oplossing met 1 modulaire oplossing voor bedraad en draadloos regelen van de ruimtetemperatuur per vertrek.

Bedrade thermostaten zijn met buscommunicatie via een 2-draadsverbinding verbonden. Verkeerd aansluiten of draden verwisselen is niet meer mogelijk. De draadloze thermostaten hebben nu 60% meer bereik. Breid je uit met losse versterkers, dan kan je dit bereik zelfs verviervoudigen.

Danfoss Icon™ App
De 24V draadloze hoofdregelaar kun je uitbreiden met de app-module. Hiermee bedien je het systeem vanaf je mobiel, zowel iOS als Android. Op afstand stel je tijden, temperaturen en nog veel meer in.

Danfoss Icon

Automatisch waterzijdige inregeling
Op basis van de opwarmsnelheid kan het Danfoss Icon-systeem bij benadering bepalen of er te veel of te weinig verwarmingscapaciteit is. De automatische inregeling zorgt ervoor dat vertrekken met een overcapaciteit worden begrensd en met te weinig capaciteit worden beloond. Door deze techniek wordt waterzijdige balans gecreëerd waardoor elke ruimte de optimale opwarmsnelheid heeft met minimale energiekosten.

Vloerverwarming en vloerkoeling
De combinatie vloerverwarming en vloerkoeling wint aan populariteit door de komst van WKO, warmtepompen en hybride systemen. Dit betekent dat het regelsysteem geschikt moet zijn voor uiteenlopende applicaties. Met Danfoss Icon™ beschik je over complete concepten voor vloerverwarming en vloerkoeling.
Door gebruik te maken van de uitbreidingsmodule beschik je over 8 vooraf gedefinieerde applicaties voor 2-, 3- of 4-pijpssystemen. Nadat je de gewenste applicatie hebt geselecteerd, wordt het inbedrijfstellingsproces automatisch uitgevoerd, waardoor u verzekerd bent van een foutloos ingesteld systeem.

NIEUW: Complete Smart Home beleving
In juli dit jaar gaat Danfoss een Zigbee-module op de markt brengen waarmee Danfoss Icon™ kan worden gekoppeld met Smart Home systemen. Het bedrijf Somfy, bekend van motoren voor rolluiken en zonwering, heeft Danfoss Icon™ in hun Tahoma Smart Home oplossing geïntegreerd. Dankzij een open communicatieprotocol is het mogelijk om Danfoss Icon™ vloerverwarmingsregeling te bedienen via de TaHoma® app. Via de TaHoma® app kan alles in huis worden bedient, zoals rolluiken, rolgordijnen, deuren, temperatuurregeling, beveiliging, camera’s, verlichting en nog veel meer. Met als resultaat een intelligent huis met slimme klimaatregeling voor comfort in elk seizoen.

Leveringen rondom Hemelvaart & Pinksteren

14/05/2020

Hemelvaart
Op Hemelvaartsdag (21 mei) zijn wij gesloten. Jouw orders van woensdag 20 mei as. worden tot 17.00 uur op onze vestigingen verwerkt en tot 18.00 uur als ze elektronisch bij ons binnenkomen. Indien je dat wenst worden de orders vrijdag 22 mei geleverd. 

Mocht je gebruik maken van de Wasco nachtlevering dan ontvang je jouw order gewoon in de nacht van woensdag 20 mei op donderdag 21 mei. In de nacht van donderdag 21 mei op vrijdag 22 mei wordt er niet geleverd. In de nacht van vrijdag 22 mei op zaterdag 23 mei wordt wel gewoon geleverd.

De NOX en PS nachtlevering zullen in de nacht van woensdag 20 mei op donderdag 21 mei de servicebus bevoorraden. In de nacht van donderdag 21 mei op vrijdag 22 mei wordt er niet bezorgd. In de nacht van vrijdag 22 mei op zaterdag 23 mei wordt wel gewoon geleverd.
 
Pinksteren
Op Tweede Pinksterdag (1 juni) zijn wij gesloten. Jouw orders van vrijdag 29 mei as. worden tot 17.00 uur op onze vestigingen verwerkt en tot 18.00 uur als ze elektronisch bij ons binnenkomen. Indien je dat wenst wordt je order dinsdag 2 juni as. geleverd. 

Mocht je gebruikmaken van de Wasco nachtlevering dan ontvang je jouw order gewoon in de nacht van vrijdag 29 mei op zaterdag 30 mei. In de nacht van maandag 1 juni op dinsdag 2 juni wordt er niet geleverd.

De NOX en PS nachtlevering zal in de nacht van vrijdag 29 mei op zaterdag 30 mei de servicebus bevoorraden. In de nacht van maandag 1 juni op dinsdag 2 juni wordt er niet bezorgd.

 

Samenwerking met Daikin

16/04/2020

Wasco en Daikin zijn een unieke samenwerking aangegaan. Naast het pakket van warmtepompen, levert Wasco als enige groothandel in Nederland het complete split- en multisplit assortiment airconditioningapparatuur van Daikin. En zoals je van ons gewend bent, kun je binnenkort ook voor het gehele onderdelen assortiment van Daikin bij ons terecht.

Openingstijden afhaalbalies weer naar regulier

14/05/2020

Vanaf maandag 25 mei zullen de afhaalbalies weer regulier geopend zijn van 07.00 tot 17.00 uur.
Dan vervallen dan de aangepaste openingstijden die we vanaf 24 maart ingesteld hebben (open tot 16.00 uur).

In de Wasco vestigingen zijn de nodige maatregelen getroffen voor de veiligheid van onze collega’s en klanten. Deze maatregelen worden goed nageleefd!
Gelukkig kunnen we mede daardoor onze openingstijden vanaf maandag 25 mei weer verruimen

Nogmaals alle maatregelen op een rij:

We beperken cash betalingen zoveel mogelijk;

Pinnen blijft mogelijk. Het pinapparaat wordt na elke transactie schoongemaakt;

We werken achter het eigen werkstation en maken toetsenbord en muis meerdere keren per dag schoon. We houden ook 1,5 meter afstand van elkaar;

We desinfecteren met grote regelmaat tablets, koffieautomaat, pinapparaat, deurklinken en druktoets van toilet;

We motiveren onze klanten om via app of wasco.nl te bestellen en af te laten halen. Hierdoor is er minder contact en kunnen klanten hun bestelling uit de snelbalie oppakken;

Statafels en stoelen zijn weggehaald, we verzoek klanten niet te lang te blijven in de vestiging om eventuele besmetting te voorkomen;

We stellen naar eigen inzicht de koffiemachine buiten werking als klanten hierdoor te lang blijven of alleen hiervoor naar de vestiging komen;

We organiseren tot nader order geen snackdag/-middag;

Er zijn stickers met de tekst “Door op deze plek te staan hou je een veilige afstand” geplakt;

Naar eigen inzicht is afzetlint gebruikt;

Er staan berichten over de maatregelen op narrowcasting en er zijn posters opgehangen;

De openingstijden van de afhaalbalies zijn vanaf 25 mei weer van 07.00 tot 17.00 uur;

We volgen het deurbeleid van max. 5 klanten tegelijkertijd binnen;

We gebruiken hoestschotten;

We houden alle hygiënemaatregelen in acht (er is handgel beschikbaar) en gebruiken indien gewenst handschoenen.

Vloersticker

Veel aandacht voor waterzijdig inregelen dankzij nieuwe richtlijnen

15/04/2020

Veel aandacht voor waterzijdig inregelen dankzij nieuwe richtlijnen

Op 10 maart 2020 is het herziene bouwbesluit gepubliceerd. Hierin zijn de verplichtingen die voortvloeien uit de Europese richtlijnen voor energieprestatie gebouwen (EPBD III) opgenomen. Bij ruim 85% van de verwarmingsinstallaties zijn de waterstromen door radiatoren en andere warmteafgiftesystemen slecht of helemaal niet afgesteld. Om die reden zijn er nieuwe richtlijnen die zowel voor nieuwbouw en verbouw gaan gelden. 

Waarom wordt er hard ingezet op inregelen en radiatorthermostaten?
Er wordt gekozen voor een wijkgerichte aanpak van verduurzaming van de gebouwde omgeving waarbij zoveel mogelijk wordt ingezet op maatregelen die leiden tot kostenneutrale oplossingen. De investering in waterzijdig inregelen en temperatuurregelingen per vertrek wordt in veel situaties in een korte periode door een lagere energierekening gecompenseerd. Temperatuurregelingen per vertrek en het inregelen van installaties zorgen voor meer comfort en maken de weg vrij voor nieuwe verwarmingsapparaten die geen of minder gas verbruiken. 

Uw klanten kunnen gebruikmaken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) wanneer men kiest voor waterzijdig inregelen als aanvullende energie besparende maatregel. Link naar website met meer info over subsidieregeling SEEH: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh

 

 

Geberit wc-packs

09/04/2020

Sinds 1 april 2020 zijn Sphinx en Geberit één merk: Geberit. 

Alle Sphinx-series heten dan Geberit. Het meeste blijft hetzelfde, er verandert niet veel. Een paar Sphinx-series hebben een andere naam. Zo heet Sphinx 345 voortaan Geberit iCon. En is de Geberit Renova Compact het perfecte alternatief voor de Sphinx 320 XS.

Net als de Sphinx-series worden de Sphinx-packs vanaf 1 april vervangen door Geberit-packs. 

Voordeel en gemak van packs!
- apart bestellen niet nodig
- zitting en closet in 1 doos
- voordelig in prijs
- makkelijk mee te nemen 

Welke packs zijn er:
- Geberit 280 Basic
- 280 Basic Rimfree®
- 300 Rimfree®
- Renova Compact Rimfree® 
- iCon Rimfree® 

Kijk voor meer informatie over de Geberit wc-packs op: www.geberit.nl/packs
 

Wasco, ook specialist op het gebied van airconditioning

01/04/2020

Het zijn moeilijke en verwarrende tijden, maar we hopen dat deze snel voorbij zullen zijn.  We hopen dat wij ons met zijn allen binnenkort weer kunnen richten op de fijne dingen in het leven zoals de komst van de zomer.

Om je hier alvast op voor te bereiden hebben wij weer een hoogwaardig assortiment airconditioning producten voor je samengesteld die je deze zomer waarschijnlijk weer hard nodig gaat hebben. 

- Daikin airconditioning apparatuur NIEUW!
- Haier airconditioning apparatuur
Airconditioning toebehoren, installatiemateriaal en gereedschap


 

Dé Jaga radiator voor warmtepompen: Strada Hybrid

16/03/2020

Om het behaaglijk warm te krijgen bij lage temperatuurverwarming zijn voor de afgifte van warmte grote oppervlaktes nodig.  Dankzij het gloednieuwe DBH-systeem van Jaga heb je dus geen grotere radiatoren nodig, maar kunnen ook compacte modellen verwarmen met lage temperatuurverwarming. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor in combinatie met een warmtepomp de radiator niet groter hoeft. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat door de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert DBH de hoogste afgifte.

Future proof: Spreid je investering
Nog geen warmtepompinstallatie? In combinatie met Jaga radiatoren hebben ook HR-ketels het hoogste rendement bij de laagste watertemperatuur. Alleen al door vervanging van radiatoren bespaar je direct op de energierekening. Daarbij is de installatie klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot en gas. Je kunt dan op elk moment omschakelen naar een installatie met een warmtepomp of andere duurzame warmtebron, zonder iets aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen te hoeven wijzigen. 

Tip: Zelfs bestaande Jaga Low-H2O radiatoren kunnen makkelijk een upgrade krijgen naar de nieuwe Hybrid Technologie.

IF Design Award
Jaga Strada staat óók bekend om haar strakke, moderne design en integreert daardoor perfect in elk interieur. De Strada kreeg de felbegeerde IF Design Award voor de vernieuwde vormgeving. Het oppervlak van de Strada kun je altijd veilig aanraken, zonder je vingers te branden. Hierdoor zijn deze radiatoren ook de ideale oplossing voor scholen, zorginstellingen of andere openbare ruimtes.

Kemper FROSTI-buitenkraan, dubbele zekerheid!

17/03/2020

Met de KEMPER FROSTI® buitenkraan wordt bij het sluiten van de kraan het resterende water door de automatisch leegloopfunctie afgevoerd. Hierdoor blijft er geen water achter waarin eventuele levensbedreigende bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. Zo waarborg je de drinkwaterhygiëne het hele jaar door!

Door de automatische leegloopfunctie blijft er ook in de winter geen water achter dat kan bevriezen. Dubbele zekerheid in zomer en winter.

 

Volledig assortiment Elco Rendamax

09/03/2020

Wasco en ELCO zijn een intensieve samenwerking aan gegaan. ELCO (voorheen Rendamax) is een merk van ATAG Verwarming Nederland, dat sinds februari 2018 deze merknaam voert voor hoogvermogen verwarmingstoestellen voor Utiliteit en Industrie. Wasco levert nu het volledige onderdelenassortiment en heeft een groot deel hiervan ook op voorraad liggen.

James Bond VIP-avond uitgesteld

05/03/2020

Op 3 april zou onze James Bond VIP-avond plaatsvinden, de dag nadat de nieuwste James Bond-film in première zou gaan. Zoals je wellicht hebt meegekregen in het nieuws hebben de makers van de nieuwe James Bond-film No Time To Die besloten de release uit te stellen tot november i.v.m. het coronavirus. Dit betekent dat de VIP-avond ook uitgesteld is. 

Masterwatt RVS E-Smart boiler

19/02/2020

Met de Masterwatt RVS E-Smart boiler heb je een slimme elektrische boiler van uitstekende kwaliteit in handen. De boiler is voorzien van een B-label en beschikt over de nodige keurmerken. De Masterwatt E-Smart boiler is verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van 50 tot maar liefst 150 liter. Het verwarmingselement is respectievelijk 2.000 of 3.000 watt, afhankelijk van de inhoud.