Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Zehnder Group Nederland – alles voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Zehnder Group Nederland – alles voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

De producten en systemen van Zehnder helpen je bij het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit doen ze door fantastische oplossingen te bieden op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en filtering. Voor zowel woon- als werkomgeving.
Zehnder (voorheen Zehnder- J.E. StorkAir) wil de nummer één keuze voor jou en jouw klanten zijn. Daarom wordt er bij de ontwikkeling van de Zehnder producten en systemen extra aandacht besteed aan gezondheid, duurzaamheid en design. Maar ook aan  energie-efficiëntie en installatiegemak. 

Koelen met lucht

Climate Switch

Met Climate Switch van Zehnder win je koelte terug in de zomer en warmte terug in de winter. De switch van warm naar koud wordt automatisch geregeld. Zo maak je duurzaam gebruik van het ventilatiesysteem in je huis om een comfortabel en gezond binnenklimaat te creëren.

Elektrisch verwarmen

Plug-in Radiatoren

We passen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op elektrisch verwarmen. Een Plug-in Radiator van Zehnder is daarom de perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp. Bevestig de elektrische radiator aan de wand en plug hem in het stopcontact. Zo creëer je in een handomdraai in iedere ruimte van het huis een comfortabel leefklimaat.

Comfortabele ventilatie

Een gezond binnenklimaat met de producten van Zehnder

Met ventilatiesystemen van Zehnder is jouw klant voorzien van een goed klimaat. Zehnder houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende ventilatiesystemen en oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal.

Badkamerradiatoren

Designradiatoren

Badkamerradiatoren van Zehnder zorgen voor comfort en warmte in de badkamer. Deze zijn ideaal voor het ophangen van handdoeken en hebben ook een bijzondere uitstraling, passend in elke moderne badkamer.