Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Zehnder - ventilatie en verwarming

Zehnder Group Nederland – alles voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat.

Het merk Zehnder is van oorsprong een Zwitsers familiebedrijf. In ruim 120 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een beursgenoteerde onderneming die vertegenwoordigd is in 19 landen. Zehnder levert producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Deze producten en systemen dragen bij aan een energiezuinige, comfortabele en gezonde woon- en werkomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd. De missie van Zehnder is de levenskwaliteit van mensen verbeteren door uitstekende oplossingen te bieden voor dit binnenklimaat. 

Binnen Zehnder Group Nederland is Zehnder (voorheen Zehnder- J.E. StorkAir) hét merk voor ventilatie en verwarming en Zehnder Clean Air Solutions voor filtersystemen.

Comfortabele ventilatie

Een gezond binnenklimaat met de producten van Zehnder

Met ventilatiesystemen van Zehnder is jouw klant voorzien van een goed klimaat. Zehnder houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende ventilatiesystemen en oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal.

Badkamerradiatoren

Designradiatoren

Badkamerradiatoren van Zehnder zorgen voor comfort en warmte in de badkamer. Deze zijn ideaal voor het ophangen van handdoeken en hebben ook een bijzondere uitstraling, passend in elke moderne badkamer.

 

Elektrische radiatoren

De ideale oplossing

In combinatie met cv-gebruik of vloer- of wandverwarming is het prettig om extra bij te kunnen verwarmen. Ideaal om dan te kiezen voor een elektrische radiator. Zehnder heeft radiatoren die volledig elektrisch zijn uitgevoerd (100% stekkerklaar geleverd). In veel gevallen zijn deze radiatoren uitgevoerd met een geïntegreerd elektropatroon met een aparte bediening.

Convectoren

Razendsnel monteren

De convectoren van Zehnder zijn razendsnel te monteren. Doordat ze voorgemonteerd worden aangeleverd zijn deze op de bouwplaats plug-and-play te installeren. Hierdoor bespaart je 15% op jouw montagetijd. Verdiend in een handomdraai!