Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant ecoTEC plus VHR 30/36CS/1-5 HR gaswand/combi CW5

artikelnr: 10161016leveranciersnr:  0010043922

De Vaillant ecoTEC plus combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Zo kun je met de ecoTEC plus slim verwarmen zonder concessies te doen aan de bewezen kwaliteit. Deze krachtige hr-ketel heeft een CW4 klasse en levert 15,5 liter per minuut warm water (bij 60...

Lees meer
Bruto prijs: €2.155,42per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010043922
EAN-Code4024074921029
Breedte440 mm
Hoogte720 mm
Diepte348 mm
Aantal fasen1
Aansluiting aanvoerKnel
Aansluiting retourKnel
Nom. spanning230 - 230
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

De Vaillant ecoTEC plus combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Zo kun je met de ecoTEC plus slim verwarmen zonder concessies te doen aan de bewezen kwaliteit. Deze krachtige hr-ketel heeft een CW4 klasse en levert 15,5 liter per minuut warm water (bij 60 graden).

De ecoTEC plus is een gesloten ketel met extra veilige metalen mantel met akoestische isolatie en een veiligheidssifon die lekkage van verbrandingsgassen voorkomt. De ketel heeft een verzekerde werking. Dit houdt in dat het toestel altijd warmte blijft leveren, zelfs als een van de toestelcomponenten tijdelijk uitvalt.

Toekomstbestendig
Wellicht is het in de toekomst mogelijk om te verwarmen op aardgas waar tot 20% waterstof is bijgemengd. Waterstof is een veelbelovende energiebron die uiteindelijk de overgang naar een CO2-neutrale energievoorziening mogelijk zou kunnen maken. Onze ecoTEC plus is nu al geschikt voor bijmenging van 20% waterstof aan het aardgas. De cv-ketel is uitvoerig getest en gevalideerd om veilig en zonder enige aanpassing woningen te verwarmen en van warm water te voorzien met 20% waterstof.

Bovendien is de ecoTEC plus hybride ready; het verwarmingssysteem is uit te breiden met een warmtepomp. Zo kun je gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen en verwarm je efficiënter dan ooit. Beheer of afstand mogelijk met de optionele sensoNET gateway in combinatie met de sensoAPP.

Voordelen

  • Baanbrekende technologie past zich aan verschillende gaskwaliteiten aan
  • Zeer stil met modulatie tot 1:9 dankzij IoniDetect technologie
  • Doorontwikkeld op lang bewezen kwaliteit
  • Modern ontwerp en bedieningsconcept
  • Hybride ready: verwarm efficiënter dan ooit