Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Stiebel Eltron LWZ 5 CS Premium centraal ventilatietoestel

artikelnr: 1111583leveranciersnr:  201427

Deze STIEBEL ELTRON LWZ 5 CS Premium lucht-water-warmtepompen bundelt comfort en efficiëntie één: dit all-in-one toestel verenigt de functies ventilatie, verwarming, warmwaterbereiding en koeling, en haalt er zo het maximum uit voor elke woning. Daarvoor heeft het toestel slechts een minimum...

Lees meer
Bruto prijs: €18.146,00per stuk
Kenmerken
MerkStiebel Eltron
Leverancierscode201427
EAN-Code4017212014271
Breedte1430 mm
Hoogte1885 mm
Diepte812 mm
Gewicht442 kg
Type regelingOverig
Frequentie50 Hz
Beschermingsgraad (IP)Overig
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Deze STIEBEL ELTRON LWZ 5 CS Premium lucht-water-warmtepompen bundelt comfort en efficiëntie één: dit all-in-one toestel verenigt de functies ventilatie, verwarming, warmwaterbereiding en koeling, en haalt er zo het maximum uit voor elke woning. Daarvoor heeft het toestel slechts een minimum aan ruimte nodig: op een oppervlakte van slechts iets meer dan een vierkante meter zorgt hij voor warmte in de winter, koelte in de zomer alsmede verse lucht en warm water het hele jaar door.

Overtuigende technologie gebruiken
Een succesfactor is de invertertechnologie van de geïntegreerde warmtepomp. Op die manier is het toestel in staat om zijn vermogen aan uw warmtebehoefte aan te passen. Dat is zeer efficiënt en bespaart bijzonder veel energie. Samen met de uitgebreide geluidsisolatie resulteert dit bovendien in een fluisterstille werking. De bedieningseenheid is direct in het toestel geïntegreerd en kan met een afstandsbediening met vochtigheidsvoeler worden aangevuld.

Toenemend onafhankelijk worden
Uw huistechniekoplossing wint nog aan efficiëntie door ze te combineren met zonnethermie of een installatie met zonnepanelen.

De belangrijkste kenmerken

  • Compact toestel met de functies ventileren, verwarmen, warm water bereiden en koelen
  • Moderne invertertechnologie voor verbeterde efficiëntie en stillere werking
  • Combineerbaar met zonne-installatie
  • Ook verkrijgbaar in balanssets die met behulp van sensoren het ventilatiecomfort verhogen
  • Bijzonder hoge luchtkwaliteit dankzij balansset Premium die de luchtwissel zonder handmatige interventie exact regelt
  • Terugwinning van maximaal 90 % van de warmte-energie uit de afvoerlucht
  • Hoog warmwatercomfort door goed geïsoleerde 235l-boiler

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 2.850,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA16797.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.