Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Vaillant VWF 87/4 flexoTHERM Exclusive solo warmtepomp

artikelnr: 1120211leveranciersnr:  0010016678

Dankzij de Vaillant flexoTHERM warmtepomp ie het eenvoudig om onbezorgd comfort in duurzame verwarming, warm water en koeling te realiseren.

Duurzaam en energiezuinig
De duurzame flexoTHERM warmtepomp is extreem energiezuinig en uitgerust met het A+++ energielabel. Dit levert...

Lees meer
Bruto prijs: €10.043,62per stuk
Kenmerken
MerkVaillant
Leverancierscode0010016678
EAN-Code4024074738528
Breedte595 mm
Hoogte1183 mm
Diepte600 mm
Gewicht160 kg
CascadeerbaarJa
Hoeveelheid koudemiddel2.4 kg
Bediening op afstand mogelijkJa
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Dankzij de Vaillant flexoTHERM warmtepomp ie het eenvoudig om onbezorgd comfort in duurzame verwarming, warm water en koeling te realiseren.

Duurzaam en energiezuinig
De duurzame flexoTHERM warmtepomp is extreem energiezuinig en uitgerust met het A+++ energielabel. Dit levert al gauw een besparing op van 45% op de energiekosten. De warmtepomp onttrekt natuurlijke warmte uit de bodem of de lucht. Er wordt dus geen gas meer gebruikt voor de verwarming van jouw huis. Dat kan al gauw honderden euro's per jaar schelen!

Voordelen flexoTHERM
De flexoTHERM is een extreem efficiënte en fluisterstille warmtepomp voor verwarming, warm water en koeling. Voor elke toepassing de juiste oplossing door de brede range die een grote diversiteit aan vermogens biedt. Geschikt voor zowel bodem als lucht!

ISDE-subsidie beschikbaar
Op dit apparaat kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. Het subsidiebedrag voor dit apparaat is vastgesteld op € 3.000,- *. De meldcode voor dit apparaat is: KA01655.
Wil je meer informatie over de ISDE-subsidie en over de meest actuele subsidiebedragen? Kijk dan op Subsidiemogelijkheden.
* Het vermelde subsidiebedrag is onder voorbehoud van typ- en/of drukfouten en ter indicatie, het daadwerkelijke subsidiebedrag kan afwijken.