Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Caleffi XF 22 mm magnetische vuilafscheider met easy clean filter

artikelnr: 3203110leveranciersnr:  577200

Functie


De vuilafscheider met filter Caleffi XF scheidt het vuil in de installatie al vanaf de eerste doorgang. Het beperkt bovendien het verstoppingsprobleem van de zeef tot een minimum dankzij het grote filteroppervlak en de vuilafscheiding vóór...

Lees meer
Bruto prijs: €303,80per stuk
Kenmerken
MerkCaleffi
Leverancierscode577200
Product soortVuilafscheider
Uitgebreide info

Functie


De vuilafscheider met filter Caleffi XF scheidt het vuil in de installatie al vanaf de eerste doorgang. Het beperkt bovendien het verstoppingsprobleem van de zeef tot een minimum dankzij het grote filteroppervlak en de vuilafscheiding vóór het filter. Het water van de installatie wordt in drie afzonderlijke doorgangen behandeld: een eerste scheidingszeef, een centrale magneet en een filter bij de uitgang. 
CALEFFI XF biedt een continue bescherming van de generator en van de toestellen tegen het vuil dat zich in het hydraulische circuit vormt.  Het is uitrichtbaar, voor installatie op horizontale of verticale leidingen. Voor het onderhoud hoeft het toestel niet te worden afgesloten, omdat het is voorzien van interne borstels.

Prestaties


Procesvloeistof: water + glycoloplossingen
Max. glycolpercentage: 30 %
Max. werkingsdruk: 3 bar
Temperatuurbereik: 0–90 °C
Gemiddelde maasopening filter: 160 μm
Magnetische inductie lussysteem: 3 x 0,475 T