Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Ubbink Valetis geisoleerde dakdoorvoer 15-67° 160-150 mm

artikelnr: 3740802leveranciersnr:  0172087

Geschikt voor luchtafvoer in ventilatiesysteem D

Woningen en systemen moeten energetisch optimaal functioneren. Niet alleen om te voldoen aan de BENG-eisen, ook om de energielasten te beperken. De dakdoorvoer Valetis voor mechanische luchtafvoersystemen draagt daar op veel manieren...

Lees meer
Bruto prijs: €186,85per stuk
Kenmerken
MerkUbbink
Leverancierscode0172087
EAN-Code8713645241173
ModelEnkelwandig
Hoogte308 mm
MateriaalkwaliteitOverig
MateriaalKunststof
Dakhelling15 - 67
Nom. kanaaldiameter160 mm
Materiaal plakplaatOverig
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Geschikt voor luchtafvoer in ventilatiesysteem D

Woningen en systemen moeten energetisch optimaal functioneren. Niet alleen om te voldoen aan de BENG-eisen, ook om de energielasten te beperken. De dakdoorvoer Valetis voor mechanische luchtafvoersystemen draagt daar op veel manieren aan bij. De haakse dakdoorvoer verkleint de ‘opening’ die in het dak gemaakt moet worden, terwijl de kortere luchtafvoer zorgt voor minder weerstand. Daardoor is de Valetis veel meer dan uitsluitend een esthetisch aantrekkelijke dakdoorvoer die veel ontwerpvrijheid biedt.