Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.

Orcon CO₂ ruimtesensor en afstandsbediening 15RF

artikelnr: 4001197leveranciersnr:  21800145

Met deze Orcon DuoDeal haal je meteen een compleet bedieningspakket met een CO₂ ruimtesensor met een afstandsbediening 15RF in huis.

CO₂ ruimtesensor 15RF
Deze Orcon CO₂ ruimtesensor 15RF maakt het mogelijk het ventilatiesysteem met een of meerdere ruimtesensoren...

Lees meer
Bruto prijs: €308,00per stuk
Kenmerken
MerkOrcon
Leverancierscode21800145
EAN-Code8718403863185
DraadloosJa
Kleur behuizingWit
Met displayNee
Geschikt voor wandmontageJa
Met behuizingJa
Type voedingVoedingskabel
Buismontage mogelijkNee
toon meer kenmerken
Uitgebreide info

Met deze Orcon DuoDeal haal je meteen een compleet bedieningspakket met een CO₂ ruimtesensor met een afstandsbediening 15RF in huis.

CO₂ ruimtesensor 15RF
Deze Orcon CO₂ ruimtesensor 15RF maakt het mogelijk het ventilatiesysteem met een of meerdere ruimtesensoren uit te breiden. De sensor past in dezelfde behuizing als de CO₂ bedieningssensor, maar kent twee opties: een eco-modus en een comfort regeling waarbij er op CO₂ gestuurd wordt. Met één toets kun je snel en eenvoudig de status bekijken.

Afstandsbediening 15RF
Met de Orcon afstandsbediening 15RF is elk Orcon ventilatietoestel eenvoudig draadloos te regelen. De afstandsbediening is zeer gebruiksvriendelijk: door middel van 6 toetsen kies je in welke stand het toestel draait

Waarom RF bediening?
Middels RF-besturing kan het schakelen van het ventilatietoestel door één of meerdere CO₂ bedieningssensor(en) (max. 20), draadloos worden geregeld. Bovendien is deze sensor eenvoudig te plaatsen: door het gebruik van de batterij is het aanbrengen van bekabeling overbodig.